Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org

Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumuzu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, google chrome, internet explorer7, safari, opera kullanınız..
|
|
#11 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Afiyet olsun
|
|
| Sponsor Reklam |
|
|
|
|
#12 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 7 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Merhaba arkadaşlar tema hoşuma gitti yükledim fakat biraz sorunum var bu temada. Anasayfada bir problem yok fakat içeriklere tıkladığımda sağ ve sol moduller bozuluyor
web sitem Anasayfa- Bilimsel Aşçılık Merkezi*-*Bilimsel Aşçılık Merkezi Karnabahar Çorbası- Bilimsel Aşçılık Merkezi*-*Bilimsel Aşçılık Merkezi buraya bakarak görebilirsiniz sorunu lütfen yardım edin iyi çalışmalar dilerim. |
|
|
|
#13 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 4 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
qüzel 1 temaya benziyor teşekkürler ustaa
|
|
|
|
#14 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
joomla sürümünle tema aynımıdır. SEF ile alakalı bir durum gerçi
|
|
|
|
#15 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 3 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
arkadaşlar site ziyaretlerini belirten bi sayfaya ihtiyacım var ziyaretleri söleyen yardıkcı olabilirmnisiniz..
|
|
|
|
#16 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Usta Bende Joomla 1,5,8 Kurulu Bu Tema Eski Sürümmüş Galiba Sistem Geri Uyumluluk Açtım temayı yükledi ancak uygulayamıyor Özellikler dosyası : /templates/mf_whitesquid/params.ini yazılamaz! böle bir uyarı var nolcak bi yardım edermisin
|
|
|
|
#17 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Sorun Düzeldi Kend i Kendine Teşekkürler
|
|
|
|
#18 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2008 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
link gene ölü hocam
|
|
|
|
#19 |
|
Yönetim
Ünvanı: what is this joomla? Kayıt Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 648 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Vatandaş blogu yenilemiş linklerde haliyle değişmiş ne yaptıysa düzelttim
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| dftheme joomla! 1.0.x |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr