Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org

Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumuzu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, google chrome, safari, opera kullanınız..
|
|
#1 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.356 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
|
|
| Sponsor Reklam |
|
|
|
|
#2 |
|
Moderatör
Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: Erzurum Mesajlar: 184 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
usta harika birşeye benziyor...
acaba farklı renk seçimleri de olur mu? görünürde birşeysi yok da...
|
#3 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.356 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Tek seçim farklı rengi v.s yok
|
|
|
|
#4 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Mar 2008 Mesajlar: 31 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
link ölmüş hocam galiba
|
|
|
|
#5 |
|
Yönetim
düzeltim linki teşekkürler
|
|
|
|
#6 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: Buca-İzmir Mesajlar: 20 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
link joomla 1.0.13 dosyasına yonelmiş usta bi baksana...
|
|
|
|
#7 |
|
Yönetim
Sorun giderildi ya bir temayı indirtemedik iyimi
|
|
|
|
#8 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2008 Mesajlar: 19 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Güzel paylaşım. Teşekkürler. Ya ücretli temaları alsak ortak kullansak olmuyor mu
|
|
|
|
#9 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 11 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
güzel tema sorunsuz hiç kayma ve karakter hatası yok çok teşekkürler.
|
|
|
|
#10 |
|
Süper Mod
Kayıt Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: İstanbul / Manisa Mesajlar: 174 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
Teşekkürler Uğur.
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| dftheme joomla! 1.0.x |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr