Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org

Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumuzu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, google chrome, internet explorer7, safari, opera kullanınız..
|
|
#1 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Bundan sonra arkadaşlar JoomlaTürkiye Magazin Dergisi adı altında, aylık sayısal e-magazin yayınlanacaktır.
Dergimize katkı sağlamak bunlar ne olabilir? ders,teknoloji haber, eklenti tanıtımları v.b gibi içeriklerinizi isim soyismizi yazarak info@joomlatr.org adresine gönderebilirsiniz. Sizin adınız eklenerek yayınlanacaktır. Bu dergimizin içeriği; 1 - Devamını okumak için kayıt ol resimli ve yazılı anlattım. 2- Joomla! 1.5.8 Türkçe tanıtımını tekrardan yayınladık. 3- Joomlatr.org yapımı modül ve plugin tanıtımı yaptık. Bu linkten Dergimizi görebilir, dersimizi tanıtımları izleyebilir ve bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Bizden ayrılmayın.
|
|
| Sponsor Reklam |
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetim
Ünvanı: Müslüman Metalci Kayıt Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 454 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
JoomlaTR de yenilikler bitmek bilmiyor. Hayırlı olsun.
|
|
|
|
#3 |
|
Ünvanı: Kıdemli Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2008 Bulunduğu yer: Ankara Mesajlar: 152 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
Buranın başında çalışkan yöneticiler olduktan sonra sırtımız yere gelmez Bir ilk daha helal olsun Tşkler
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
O yüzden bizleri hiç çekemiyorlar ya
|
|
|
|
#5 |
|
Ünvanı: Uzman Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: acemilerin olduğu ,pazar günü kurulan bit pazarının içindeki, eski bir laptopun içi Mesajlar: 487 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
çooooookk güzel olmuş elinze sağlık ama anlamadım tam olarak ismimizi info@joomlatr.org adresine gönderince nolucak ???
|
|
|
|
#6 | |
|
Yönetim
Ünvanı: Müslüman Metalci Kayıt Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 454 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#7 |
|
Süper Mod
Kayıt Tarihi: Jun 2008 Mesajlar: 824 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
Güzel çalışma. Ellerine sağlık.. İnşallah sürekli güncellenir.
Başarılar dilerim. |
|
|
|
#8 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 30 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
öncelikle bu hizmette emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Bunu nasıl indireceğiz.Login istiyor |
|
|
|
#9 |
|
Yönetim
Üye olursanız siteye çok basit 3 adımda aktif oluyorsunuz.
world dosya uzantılı indirebiliyorsunuz |
|
|
|
#10 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 48 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Joomla ile tanışalı 1 ay olmadı ama bu forumda paylaşım ruhu öyle doruklara ulaşmışki acemiliğin tadı bile yaşanmıyor
![]() Emeklerinizin karşılığını fazlasıyla alırsınız umarım. Teşekkürler. |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| devamını okumak, için kayıt ol, magazin dergi, read more |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr