Bende size devamını okuda sadece üyelere aktif olan kısmı açıklıyorum:
Sadece Üyeler Sorunu
Joomla! 1.5.x Dersleri Kategorisinde ve Yazılı Dersler Forumunda Bulunan Devamını Oku - Aktif Etme Dersimiz Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> eywallah çok işime yaradı...
Bende size devamını okuda sadece üyelere aktif olan kısmı açıklıyorum:
Sadece Üyeler Sorunu
Bişey sormak istiyorum arkadaşlar. Bu devamını oku'yu belli bir karakter den sonra otomatik olarak çıksa nasıl olurdu? Bu yapılabiliyormu yapılıyorsa nasıl oluyor arkadaşlar. Yardım edebilirmisiniz acaba?
Ön Metine BElli Bir karakter kotası koymak gibimi...
Lütfen Kayıt oldukdan sonra Forum Kuralları Okuyunuz. Daha sonra Derslerimizi İnceleyiniz. Formda Arama Yapmak İçin Buraya Tıklayınız.
Bir İşin Nasıl Yapılabileceğini Biliyorken, Bir Başkasının Yapamadığını Görüp Dilini Tutmak İmkansızdır...!!!
Ne kadar bilirsen bil, anlattıkların sadece karşındakinin anlayabildiği kadardır...
MEVLANA CELALEDDİN RUMİ
bende daha farklı birşey sormak istiyorum. şimdi "devamını oku" linkini koyduk güzel. ama ben istiyorum ki devamını oku buttonuna basılınca haberin sadece devamı gözüksün. ana sayfada yazılan kısmı gözükmesin. bu mümkün mü acaba??
Gİriş Metni Göster Gösterme gibi bi ayar vardı denemedim ama olabilir belki...
Lütfen Kayıt oldukdan sonra Forum Kuralları Okuyunuz. Daha sonra Derslerimizi İnceleyiniz. Formda Arama Yapmak İçin Buraya Tıklayınız.
Bir İşin Nasıl Yapılabileceğini Biliyorken, Bir Başkasının Yapamadığını Görüp Dilini Tutmak İmkansızdır...!!!
Ne kadar bilirsen bil, anlattıkların sadece karşındakinin anlayabildiği kadardır...
MEVLANA CELALEDDİN RUMİ
tamamdır buldum. nasıl olduğunu burada paylaşayım belki başka yararlananlar çıkar.
istediğimiz metni yazıp devamını oku linkinide koyduktan sonra sağ taraftaki gelişmiş özellikler kısmından giriş metni kısmını "gizle" dediğimiz zaman oluyor.
http://img27.imageshack.us/img27/6394/orneka.jpg
veya makale yöneticisi bölümündeki menülerden (düzenle, çöp, yeni...) özellikler menüsüne tıklayın. açılan popup menüden giriş metnini göster'i "göster" dediğimiz zaman bütün makelelerin giriş metinlerini ana sayfada göstermicek.![]()
arkadaslar ben aynen yapıyorum ama mesela bende haberler butonu var orda gayet istediğim gişbi ama ben bunların anasayfada göstermek istiyorum nasıl yapıcaz
Arkadaşlar yerimi değil mi bilmiyorum. Benim sorunum makaleye read more yerleştirmek istediğimde beni direk denetim masasına göndermesi. Sorun ne olabilir. Forumlarda arattım ancak sorunlar hep daha farklıydı. Bu sorun joomla son sürüme yükselttikten sonra oldu malesef. Cevabınızı bekliyorum arkadaşlar.
Paylaş