Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#21 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2008 Mesajlar: 10 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Sevgili arkadaşlar ben chrono-form kurdum ancak videodakileri sırasıyla uygulamama rağmen bir türlü benim e postama bilgi gelmiyor bir yerde hatamı yapıyorum başka yerlerde ayarlarda oynamamkmı gerekiyor daha detaylı sesli video anlatımı hazırlıyamazmısınız bu form hazırlama benim için çok önemli şimdiden teşekkür ederim
|
|
|
|
#22 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Mar 2009 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Aynı sorun bende de var. Ne yaptıysam kendime mail attıramadım.
|
|
|
|
#23 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 6 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
arkadaşlar madem ağlıyoruz biraz da ben ağlayayım; biz localde çalışan (kendi iş yerimizde) bir local site yaptık. Joomlayı tercih edelim dedik. joomla çok güzel yalnız bizim verileri girip. daha sonra üzerinde güncelleme değiştirme yapmamız lazım. bu form bileşenini kurduk (Saving_data_to_the_database) özelliğini kullanalım diyoruz. vt'ye giriş okey ama verileri güncelleme-silme değiştirmeyi nasıl yapacağımızı bilemedik. eğer bu bileşen olmayacaksa yerine başka form önerebilirmisiniz. şimdiden teşekkür ederim.
|
|
|
|
#24 |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.088 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
extensions . joomla .org gir form yaz bulursun.
|
|
|
|
#25 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 6 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
|
|
|
|
#26 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Mar 2008 Mesajlar: 15 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Hocam ben setup emails olan yeri dolduyorum fakat kaydet dediğimde "Please enter the form name without any spaces" diye bi' hata alıyorum nedendir acaba. Yardımcı ol bana
|
|
|
|
#27 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Mar 2008 Mesajlar: 15 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Tamam hatayı düzelttim bu seferde arkadaşların hatası ile karşılaştım. Kayıt formu gözükmüyor. ): Joomla Professional Work gözüküyor sadece...
|
|
|
|
#28 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Mar 2009 Bulunduğu yer: Bursa Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
bu eğitimdeki formun aynısını email atmak yerine, sitede bir haber gibi yayınlamak için ne yapmalıyım?
|
|
|
|
#29 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jun 2008 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Merhaba arkadaşlar! Önce yapan arkadaşın eline koluna sağlık allah başımızdan eksik etmesin diyorum
Süpersin... Senin sayende bu çok istediğim componentin kurulumunu tamamladım... Ama bir hata alıyorum yardım edersen çok sevinirim...Hata JFolder::create: Could not create directory Couldn't create upload directroy 1 JFolder::create: Could not create directory Couldn't create upload directroy 2 Warning: file_put_contents() [function.file-put-contents]: Unable to access /home/mav10002/domains/maviedu.com/public_html/mavirus/components/com_chronocontact/uploads/Başvuru-Formu/index.html in /home/mav10002/domains/maviedu.com/public_html/mavirus/libraries/joomla/filesystem/file.php on line 297 Warning: file_put_contents(/home/mav10002/domains/maviedu.com/public_html/mavirus/components/com_chronocontact/uploads/Başvuru-Formu/index.html) [function.file-put-contents]: failed to open stream: No such file or directory in /home/mav10002/domains/maviedu.com/public_html/mavirus/libraries/joomla/filesystem/file.php on line 297 Cevabınızı bekliyorum... Herkese kolay gelsin !!! |
|
|
|
#30 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Feb 2009 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
elllerine sağlık
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| chrono form bileşeni, chrono form kurulumu, chrono form plugin, form oluşturma |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|