Aynı sorun bende de var. Ne yaptıysam kendime mail attıramadım.
Joomla! 1.5.x Dersleri Kategorisinde ve Video Dersler Forumunda Bulunan Chrono Form Kurulumu - Form Oluşturma Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> Sevgili arkadaşlar ben chrono-form kurdum ancak videodakileri sırasıyla uygulamama rağmen bir türlü benim e postama bilgi gelmiyor bir yerde hatamı ...
Sevgili arkadaşlar ben chrono-form kurdum ancak videodakileri sırasıyla uygulamama rağmen bir türlü benim e postama bilgi gelmiyor bir yerde hatamı yapıyorum başka yerlerde ayarlarda oynamamkmı gerekiyor daha detaylı sesli video anlatımı hazırlıyamazmısınız bu form hazırlama benim için çok önemli şimdiden teşekkür ederim
Aynı sorun bende de var. Ne yaptıysam kendime mail attıramadım.
arkadaşlar madem ağlıyoruz biraz da ben ağlayayım; biz localde çalışan (kendi iş yerimizde) bir local site yaptık. Joomlayı tercih edelim dedik. joomla çok güzel yalnız bizim verileri girip. daha sonra üzerinde güncelleme değiştirme yapmamız lazım. bu form bileşenini kurduk (Saving_data_to_the_database) özelliğini kullanalım diyoruz. vt'ye giriş okey ama verileri güncelleme-silme değiştirmeyi nasıl yapacağımızı bilemedik. eğer bu bileşen olmayacaksa yerine başka form önerebilirmisiniz. şimdiden teşekkür ederim.
extensions . joomla .org gir form yaz bulursun.
Hocam ben setup emails olan yeri dolduyorum fakat kaydet dediğimde "Please enter the form name without any spaces" diye bi' hata alıyorum nedendir acaba. Yardımcı ol bana![]()
Tamam hatayı düzelttim bu seferde arkadaşların hatası ile karşılaştım. Kayıt formu gözükmüyor. ): Joomla Professional Work gözüküyor sadece...
bu eğitimdeki formun aynısını email atmak yerine, sitede bir haber gibi yayınlamak için ne yapmalıyım?
Merhaba arkadaşlar! Önce yapan arkadaşın eline koluna sağlık allah başımızdan eksik etmesin diyorumSüpersin... Senin sayende bu çok istediğim componentin kurulumunu tamamladım... Ama bir hata alıyorum yardım edersen çok sevinirim...
Hata
JFolder::create: Could not create directory
Couldn't create upload directroy 1
JFolder::create: Could not create directory
Couldn't create upload directroy 2
Warning: file_put_contents() [function.file-put-contents]: Unable to access /home/mav10002/domains/maviedu.com/public_html/mavirus/components/com_chronocontact/uploads/Başvuru-Formu/index.html in /home/mav10002/domains/maviedu.com/public_html/mavirus/libraries/joomla/filesystem/file.php on line 297
Warning: file_put_contents(/home/mav10002/domains/maviedu.com/public_html/mavirus/components/com_chronocontact/uploads/Başvuru-Formu/index.html) [function.file-put-contents]: failed to open stream: No such file or directory in /home/mav10002/domains/maviedu.com/public_html/mavirus/libraries/joomla/filesystem/file.php on line 297
Cevabınızı bekliyorum... Herkese kolay gelsin !!!
Paylaş