Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
|
|
#191 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2009 Mesajlar: 10 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
teşekkürler
|
|
|
|
#192 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jan 2010 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
hocam yayınladım defalarca hem de yeni formlar da oluşturdum yok yapamadım bir türlü :( biliyorum local destek verilmiyor biliyorum videolarda herşey gösteriliyor ama ilk seferde yapmış olmama rağmen ikincisini bir türlü yapamıyorum.
|
|
|
|
#193 | |
|
Ünvanı: Amatör Joomlacı Kayıt Tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 75 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
Alıntı:
Oluşturduğunuz form listesinde sorun yaratan formu henüz yayınlamamışsınız. Büyük bir ihtimal ile kapalı durumda. |
|
|
|
|
#194 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Feb 2010 Mesajlar: 10 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Arkadaşlar sabahtan beri uğraşarak sonunda kendimce çözüme ulaştıgım powered by chronoforms yazısını kaldırabildim.Bunu sizlerle paylaşmak istiyorum.Öncelikle temanızın içine girip template.css dosyasını açınız.
#content a:hover, #content a:visited { color:#e1400; text-decoration:none; Color kısmındaki e1400 veya buldugunuz cod hangisi ise tam olarak renk kodunu hatırlamadıgım için söylüyorum. #content a:hover, #content a:visited { color:#FFFFFF; text-decoration:none; } Bu şekilde değiştirebiliyorsunuz yani rengini beyaz yapıyorsunuzki sitenizdeki kimse görmüyor.Arama yaparak template.css içindeki tüm hover yazan renk kodlarını değiştirirseniz daha garanti olur.Öbür türlü lisans ücreti ödemeniz gerekiyor bu kod chrono form v3.1 rc 5.5 için geçerlidir . |
|
|
|
#195 |
|
Ünvanı: Uzman Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2009 Bulunduğu yer: istanbul Mesajlar: 294 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
bu çözümünüz ile sitenizdeki tüm linkler görünmez olmaz mı ???
|
|
|
|
#196 |
|
Ünvanı: Amatör Joomlacı Kayıt Tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 75 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
Ben de kodları buldum ama rengini değiştirmekten se ana sayfa linkini verip ismine de "çıkış/iptal" yazdım.
Daha sorunsuz olduğu gerçek, hemde işe yarıyor
Konu Ugur tarafından (02-19-2010 Saat 00:33 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
#197 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Feb 2010 Mesajlar: 10 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Buldugunuz kodları paylaşsanızda herkes nasiplense ??? Benim elimden gelen bu daha iyisini bulduysan laf değil paylaşım yapacaksın...
|
|
|
|
#198 |
|
Ünvanı: Uzman Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2009 Bulunduğu yer: istanbul Mesajlar: 294 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
o dediğin paylaşım değil warez.
|
|
|
|
#199 |
|
|
|
|
|
#200 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2009 Mesajlar: 8 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
arkadaşlar formu sonuna kadar okudum. katkısı olan herkese teşekkür.
Fakat chorono form joomla fishe uygun mu? tr eklentisi varmı |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| chrono form bileşeni, chrono form kurulumu, chrono form plugin, form oluşturma |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|