Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
|
|
#11 |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.112 Durum: Online Tecrübe Puanı: 10 |
Teşşekürler napalım
|
|
|
|
#12 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 33 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Uğur hocam video anlatımı harikaydı , fakat benim yerel ayarlarımdan kaynaklandığını düşündüğüm bir hata alıyorum sizinle paylaşmak istedim acaba bu hataları neden verebilir .. ?
Notice: Undefined property: stdClass::$plugins in www\cabbage\components\com_chronocontact\chronocon tact.html.php on line 303 Notice: Undefined property: stdClass::$dbconnection in www\cabbage\components\com_chronocontact\chronocon tact.php on line 40 |
|
|
|
#13 |
|
Ünvanı: Amatör Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 61 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
Arkadaslar Chrono Forms ile yaptigim form gözükmüyor.Herseyi videoyu izliyerek yaptim. Videoyu tekrar tekrar izledim,aynisini yaptim.Ama ne hikmetse form gözükmüyor.Sadece Joomla Professional Work gözüküyor.
Yardim edecek arkadas varmi. selamlar |
|
|
|
#14 |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.112 Durum: Online Tecrübe Puanı: 10 |
Arkadaşım bu videoda yapamadıysan artık bir şey demiyorum.
|
|
|
|
#15 |
|
Ünvanı: Amatör Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 61 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
eyvallah ustam.
|
|
|
|
#16 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Feb 2009 Mesajlar: 12 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Mükemmel herşey ters gidiyor hiçbir oynatıcıyla açamadım videoyu
|
|
|
|
#17 |
|
Dersleri izlemek için klitecodec pack i indirip sisteminize kurarsanız windows media playerda sorunsuz izleyebilirsiniz.
|
|
|
|
#18 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 5 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
merhaba bunu 1.0 da kurabilmem için ne yapmam gerek. Ya da 1.0 için bu tarz bir form varmı ?
|
|
|
|
#19 |
|
Sitesine bakabilirsin.
|
|
|
|
#20 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 5 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Sitesinden gerekli dosyaları indirdim fakat kurulumu hakkında destek alamadım. Sizden ricam daha basitte olsa olur, başka bir form varmı 1.0 da kullanabileceğim.
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| chrono form bileşeni, chrono form kurulumu, chrono form plugin, form oluşturma |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|