zip içinde cfbak dosyası var. onu çıkar önce
Joomla! 1.5.x Dersleri Kategorisinde ve Video Dersler Forumunda Bulunan Chrono Form Kurulumu - Form Oluşturma Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> formu indirdim fakat hata veriyor "Sorry, But this is not a valid ChronoForms backup file, Backup files should end with ...
formu indirdim fakat hata veriyor "Sorry, But this is not a valid ChronoForms backup file, Backup files should end with .cfbak "
googlede translate den baktım "Özür dileriz, ama bu geçerli bir ChronoForms yedek dosyası değil, Yedekleme dosyaları ile bitmeli. Cfbak" boyle diyor nasıl çözebilirim
zip içinde cfbak dosyası var. onu çıkar önce
emeğine sağlık
chronocontact.html.php dosyasinda tam olarak nereyi editleyecegiz o kismini anlayamadim.dosyayi dreamweaver da acip biraz baktim ama neresini editleyecegimi bulamadim.yardimci olurmusunuz?
Kaynak sayfasında (Tık)sorun var indirilemiyor. Dosyayı paylaşırsanız sevinirim.
Sorun yok arkadaşım sitesinden indirilebiliyor. Dosya büyük oldugun için ekliyemiyorum burya.
Arkadaşlar allah rızası için şunu bi yere upload edinde indireyim. Daha önce kurdugumda hiç bir sorunla karşılamadım. Fakat 1.5.9 siteme yukledim ve aşağıdaki hatayı alıyorum neden?
Kod:* ERROR LOADING FEED DATA Your Chronoforms install at www.xxxxxxxx.com is NOT Licensed, No limited features but for a small fee you get link free forms and help us continue the development and support
ayarlarından "tip of the day" özelliğini kapatın. lisans olayı ise çalışmasına engel değil.
ellerinize sağlık uğur bey,
joomla da yeniyim ve birçok bilgiyi sizin yazılarınızdan öğrendim.
teşkkürler...
Tesekurler cok faydali oldu
Paylaş