Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
![]() |
|
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#101 |
|
Ünvanı: Kıdemli Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Bulunduğu yer: Afyonkarahisar Mesajlar: 188 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
formu indirdim fakat hata veriyor "Sorry, But this is not a valid ChronoForms backup file, Backup files should end with .cfbak "
googlede translate den baktım "Özür dileriz, ama bu geçerli bir ChronoForms yedek dosyası değil, Yedekleme dosyaları ile bitmeli. Cfbak" boyle diyor nasıl çözebilirim |
|
|
|
#102 |
|
Ünvanı: Üyeliği Durduruldu Kayıt Tarihi: Mar 2008 Mesajlar: 338 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
zip içinde cfbak dosyası var. onu çıkar önce
|
|
|
|
#103 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2008 Mesajlar: 9 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
emeğine sağlık
|
|
|
|
#104 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2008 Mesajlar: 8 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
chronocontact.html.php dosyasinda tam olarak nereyi editleyecegiz o kismini anlayamadim.dosyayi dreamweaver da acip biraz baktim ama neresini editleyecegimi bulamadim.yardimci olurmusunuz?
|
|
|
|
#105 | |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jun 2009 Mesajlar: 4 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#106 |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.126 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Sorun yok arkadaşım sitesinden indirilebiliyor. Dosya büyük oldugun için ekliyemiyorum burya.
|
|
|
|
#107 |
|
Ünvanı: Üyeliği Durduruldu Kayıt Tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 42 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Arkadaşlar allah rızası için şunu bi yere upload edinde indireyim. Daha önce kurdugumda hiç bir sorunla karşılamadım. Fakat 1.5.9 siteme yukledim ve aşağıdaki hatayı alıyorum neden?
Kod:
* ERROR LOADING FEED DATA Your Chronoforms install at www.xxxxxxxx.com is NOT Licensed, No limited features but for a small fee you get link free forms and help us continue the development and support |
|
|
|
#108 |
|
Ünvanı: Üyeliği Durduruldu Kayıt Tarihi: Mar 2008 Mesajlar: 338 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
ayarlarından "tip of the day" özelliğini kapatın. lisans olayı ise çalışmasına engel değil.
|
|
|
|
#109 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2009 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
ellerinize sağlık uğur bey,
joomla da yeniyim ve birçok bilgiyi sizin yazılarınızdan öğrendim. teşkkürler... |
|
|
|
#110 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Mar 2008 Mesajlar: 4 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Tesekurler cok faydali oldu
|
|
![]() |
|
| Bookmarks |
| Etiketler |
| chrono form bileşeni, chrono form kurulumu, chrono form plugin, form oluşturma |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|