Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
![]() |
|
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.103 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Chrono form bileşeni Wizard özelliği ile çok basit bir şekilde, kısa zamanda formlar oluşturabilirsiniz.
Chrono form sitesinde ilgili video ve dökümanlarda (pdf) bulunmaktadır. Tutorials - ChronoForms Tutorials 1-Chrono Form Bileşeni:Downloads - ChronoForms J1.5 Files Not: Pluginide indirin. Video dersi indir Konu Ugur tarafından (01-20-2010 Saat 04:17 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Linkler düzeltildi. |
|
|
|
#2 |
|
Ünvanı: Uzman Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Bulunduğu yer: İSTANBUL Mesajlar: 283 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
ellerine sağlık abi.süpersin.her derde devasın..
inan artık:P |
|
|
|
#3 |
|
Ünvanı: Video Dersler Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: Didim/Altınkum Mesajlar: 939 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
güzel olmuş ta bide şu güzel sesini duysaydık
|
#4 |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.103 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Nazar değer falan vazgeçtim
|
|
|
|
#5 |
|
Ünvanı: Kıdemli Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 111 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
Emeğinize ve ellerinize sağlık.
Teşekkür ediyoruz. |
|
|
|
#6 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Mar 2008 Mesajlar: 12 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Daha önce de kurdum ama bir türlü beceremedim.
Şu videoyu da izleyeyim. Nerde hata yapıyormuşum. Teşekkürler |
|
|
|
#7 |
|
Ünvanı: Uzman Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 205 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
Çok kaliteli bir paylaşım Uğur abi teşekkürler...
Gerçekten sesinizi duysak abi keşke... Maşallah der izleriz sen merak etme nazar değmez ![]() Peki şu formların altında bi yazı var ya 'Joomla Professional Work' diye onu nasıl kaldırabiliriz? Konu Ugur tarafından (01-30-2009 Saat 20:09 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
#8 |
|
Ünvanı: Üyeliği Durduruldu Kayıt Tarihi: Jan 2009 Mesajlar: 338 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Kuramadım arkadaşlar
|
|
|
|
#9 |
|
Dersini hazırladım daha ne yapalım.
|
|
|
|
#10 |
|
Ünvanı: Üyeliği Durduruldu Kayıt Tarihi: Jan 2009 Mesajlar: 338 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Uğur abi sana tek lafım mükemmelsin abi tebrkik ederim abi
|
|
![]() |
|
| Bookmarks |
| Etiketler |
| chrono form bileşeni, chrono form kurulumu, chrono form plugin, form oluşturma |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|