Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 13 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Haber Modülü ararken kurcalayarak yaptığım şey çok hoşuma gitti sizinlede paylaşayım benimde çorbada bir tuzum olsun dedim. Çoğu arkadaş biliyordur ama benim gibi yeni başlayanlar için faydalı olur sanırım.
öncelikle asihack arkadaşımızın yaptığı anlatımı uygulayalım ki html kodlarımız sayfalarda görünsün.. HTML Kodların Eklenmesi Şimdi aynı şekilde html kodlarını kullanarak haber modülü yapacağız. Eklentilerden Modül yöneticisine giriyoruz. ![]() Yeni butonuna tıklıyoruz ![]() Özel html'yi seçip Sonraki 'ye tıklıyoruz. ![]() Başlığı , konumu ve görünmesini istediğimiz menüleri seçip alttaki kısma haber7 sitesinden aldığımız kodları yerleştiriyoruz. Kod:
<iframe src="http://sondakika.haber7.com/sondakika-box.php?logo=0&marq=1&aa=FFFFFF&ab=000000&ac=ccc " frameborder="0" width="238" height="200" FRAMESPACING="0" MARGINHEIGHT="0" MARGINWIDTH="0" scrolling="no"></iframe> renkleri sitenize uygun olarak değiştirmek için http://www.sitekodlari.com/htmlrenkkodlari.php bu siteden aldığımız renk kodlarından istediğinizi kullanabilirsiniz. ![]() ben aa=FFFFFF yani beyaz ab=000000 yani siyah seçtim. ayrıca bu kodlarlada oynayarak boyutları da ayarlayabilirsiniz. width="238" height="200"
Konu Ugur tarafından (02-01-2010 Saat 17:20 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
#2 |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.103 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
|
|
|
|
#3 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 13 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
uğur hocam iyi güzel yönlendirmişsin beni teşekkür ederim düzelttim. fotoğrafları yanlış ekledim tamam kaldırıosun onu anladım da. anlatımlarımı silmeseydin tekrar yazmak zorunda kalmazdım. saol yinede.
|
|
|
|
#4 |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.103 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
|
|
|
|
#5 |
|
Ünvanı: Üyeliği Durduruldu Kayıt Tarihi: Feb 2010 Mesajlar: 10 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Teşekkürler arkadaşım.Ama benimkinde yazı sığmayınca aşağıya almıyo onun nedenini çözemedim bi ilgilenirseniz iyi olur..
Sorunu hallettim iyi günler... |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|