Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jun 2009 Mesajlar: 7 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Selamlar, Joomlaya yeni başladım günümün en az 10 saatini bu sitede bu sitede gecirmeme rağmen bu soruna çözüm bulamadım.
Benim makaleleri birden çok bölüm altına eklemem gerekiyor. Menü öğesi kullanmadan direkt ekleme yapılabiliyormu? Veritabanı mantığında ikisininde altında göstermek gibi. örn: X Parcası Makalesi - Hem Otomotiv Parçaları bölümüne, Hemde Tekstil Parçaları bölümüne eklenebilirmi. Teşekkürler. |
|
|
|
#2 |
|
Ünvanı: Joomlacı Gençlik Kayıt Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: Localhost Mesajlar: 1.572 Durum: Online Tecrübe Puanı: 10 |
Aynı makaleyi kopyala biri o kategoride olsun öteki diğer kategoride....
Tek makaleyi aynı anda iki yerde kullanamazsın Kopyala en mantıklı ve kullanışlı olanı
Lütfen Kayıt oldukdan sonra Forum Kuralları Okuyunuz. Daha sonra Derslerimizi İnceleyiniz. Formda Arama Yapmak İçin Buraya Tıklayınız. Bir İşin Nasıl Yapılabileceğini Biliyorken, Bir Başkasının Yapamadığını Görüp Dilini Tutmak İmkansızdır...!!! Ne kadar bilirsen bil, anlattıkların sadece karşındakinin anlayabildiği kadardır... MEVLANA CELALEDDİN RUMİ |
|
|
|
#3 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jun 2009 Mesajlar: 7 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Yüzlerce makale, x2 demek hatta x3, x4
![]() Yapmaya çalışdığım çok fazla makaleye hakim olabilmak aslında. O zaman hiç çıkamam ki içinden ![]() Makale yazarlarına yani kullanıcılara göre sayfada listeletmem mümkün olurmu acaba? 2. bir sorumu oldu bu galiba. |
|
|
|
#4 |
|
Ünvanı: Joomlacı Gençlik Kayıt Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: Localhost Mesajlar: 1.572 Durum: Online Tecrübe Puanı: 10 |
Nasıl nerde kullanacaksın bilmiyorum ama şöyle bişey önerebilirim...
Mesela 5 makalen var Spor Bölümünden Fenerbahçe Ve Galatasaray ile ilgili 5 Makalayi hem FB için hem GS için kullanmak istiyosun Ben ondan ona kopyala dedim sen çok makale var dedin... O zaman bi menü aç kategori blogu mesela Adına Fenerbahçe de Aynısından bi tane daha aç Galatasaray de belki işini görür...
Lütfen Kayıt oldukdan sonra Forum Kuralları Okuyunuz. Daha sonra Derslerimizi İnceleyiniz. Formda Arama Yapmak İçin Buraya Tıklayınız. Bir İşin Nasıl Yapılabileceğini Biliyorken, Bir Başkasının Yapamadığını Görüp Dilini Tutmak İmkansızdır...!!! Ne kadar bilirsen bil, anlattıkların sadece karşındakinin anlayabildiği kadardır... MEVLANA CELALEDDİN RUMİ |
|
|
|
#5 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jun 2008 Mesajlar: 3 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Merhaba üstadım,
senin dediğin sistemde bir hata var. araçta bir yeri değiştirmek istedin. girip tek tek o aracın olduğu tüm kayıtları mı değiştireceksin? eğer bu iş için içerik yöneticisini kullanıyorsan, custom_properties bileşenini kullan derim. bu bileşen ile kendin etiketler tanımlayabiliyorsun. örn: haber, foto galeri, araç, emlak vs. vs. hatta araç için alt etiketler oluşturabilirsin, motor, renk vs. seçenekler. ve bu seçenekleri genel etiketlerden ayrıca yapıp çok daha çeşitlendirebilirsin. sırf araç aramak için bir modül oluşturabilirsin kendine. içerikleri eklerken sana hangi etiketleri eklemek istediğini soruyor. bir yada birkaç etiket seçebilirsin bir içerik için. daha sonra aynı bileşenin modülleri, sana yardımcı oluyor. arama vs. işlerde. arama sonuçlarında resimleri istediğin ölçülerde yapıp thumbnail çıkartıyor, giriş metnini kaç karakterle sınırlayacağını soruyor özellik bol yani ![]() ben haber sitem için kullandım bu bileşeni çok faydasını gördüm. unutmadan söyleyim, toplu olarak ekleme de yapabiliyorsun. bölüm/kategori vs. filtreleyip hepsini seçip, seçtiklerime şu etiketi ata diyorsun. hepsi tamamdır ![]() sonuçları gösteren sayfada biraz css müdahalesi yapmam gerekti onun dışında çok işimi gördü. iyi reklam yaptım ama di mi
|
|
|
|
#6 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Apr 2009 Bulunduğu yer: Gaziantep Mesajlar: 17 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
hakikaten iyi reklam yaptın kardeş... işime yaradı...
Konu deniz1429 tarafından (08-23-2009 Saat 05:14 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
#7 |
|
Kayıt Tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: Türkiye Mesajlar: 1.414 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 3 |
custom_properties bileşeninin bir linki demosu yok muydu
|
#8 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Apr 2009 Bulunduğu yer: Gaziantep Mesajlar: 17 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
soru bir: bi üstteki mesajımın düzenlenme sebebini öğrenebilir miyim?
soru iki: makalenin altında tags diye bi satır çıkıyo, hangi etiketleri eklemişsem sıralanıyor, hatta o etiketlere tıklanıyor da, ama tıklayınca "Please make some selections." gibi bir uyarı veriyor. üreticinin sitesinden de baktım, bu tarz bi hata yok hiç bi yerde... sebebi ne olabilir... |
|
|
|
#9 | |
|
Kayıt Tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: Türkiye Mesajlar: 1.414 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 3 |
Alıntı:
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|