Tesekkürler kesh
Joomla! 1.5.x Dersleri Kategorisinde ve Yazılı Dersler Forumunda Bulunan Bileşen yükedik Menüye Linkini Ekleyelim (Foto Ders) Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> Örnek: rokquickcart bileşeni yükledik. Genel olarak bileşenler, menülerde bu uygulama yönetmiyle gösterilmektedir. Bu bileşeni Anasayfadaki menüde nasıl gösterebilirim?...
Örnek: rokquickcart bileşeni yükledik. Genel olarak bileşenler, menülerde bu uygulama yönetmiyle gösterilmektedir.
- Bu bileşeni Anasayfadaki menüde nasıl gösterebilirim?
![]()
Konu Ugur tarafından (01-30-2010 Saat 03:54 ) değiştirilmiştir. Sebep: Resimler güncellendi
kesh abı ben de olmuyo neden acaba admın panelınde yayınlandı dıyo ama sıteye gırınce cıkmıyo hıcbısey
Çıkmaması imkansız.
Foruma başlamadan, Okumalısın! | Forumda konu açmadan önce arama yapmalısın!
Joomla! 1.5.x Dersleri [Yeni] | Joomla! Bileşenler | Joomla! Modüller | Joomla! Pluginler
ya kesh abı aynılarını uyguladım ama gene olmadı nerde hata yapıyom acaba
burada site bu www.mosfetelektronik.com iste bakın normalde ana menunun ıcınde anket ve arama da olması lazım ama yok
Konu Dr.AudiO tarafından (05-20-2008 Saat 09:25 ) değiştirilmiştir.
göster bölümündeki menü bölümünün modül olarak yayındaysa çıkmaması için hiç bir sebeb yok
Yukarıdaki işlemleri yaptım ama boş bir sayfada bu hatayı verdi... Acaba sorun nedir yardımcı olursanız sevinirim....
Table 'rooter.jos_fb_whoisonline' doesn't exist SQL=INSERT INTO jos_fb_whoisonline (`userid` , `time`, `what`, `task`, `do`, `func`,`link`, `userip`, `user`) VALUES ('0', '1214640625', 'Forum Main','','','','/rooter/index.php?option=com_fireboard&Itemid=53', '127.0.0.1', '0')Serious db problem:Table 'rooter.jos_fb_users' doesn't exist SQL=SELECT max(posts) from jos_fb_users
fireboard'u kurduktan sonra bileşenn yönetim sayfasına gidip ilgili kurulum seçeneğine tıklayarak kurulumu tammlamanız lazım
Şimdi bir şey yazacağım Kesh dersleri okuyup ezberlemedin mi diye yanıt verecek ama yinede yazacağım belirtildiği şekilde ziyaretçi defteri kurdum sonra link verdim sitede açılan sayfada sadece " true " yazıyor nerde hata yapmış veya eksik yapmış olabilirim
Paylaş