byethostu denedim çogu eklentiler rahatlıkla kuruluyorbilgilendirme için teşekkürler usta .
Internet Kategorisinde ve ELGG Forumunda Bulunan bedava elgg host firmaları.. elgg kurup deneyin Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> bu siteye üye olup bedava host alabilirsin Signup for free hosting bu firmada elgg sorunsuz kuruluyor buda ikinci bedava elgg ...
bu siteye üye olup bedava host alabilirsin
Signup for free hosting
bu firmada elgg sorunsuz kuruluyor
buda ikinci bedava elgg host sitesi
iPanel Free Hosting Automation
bu forumda elgg kurulum bilgilerini okuyup kurmayı deneyiniz
byethostu denedim çogu eklentiler rahatlıkla kuruluyorbilgilendirme için teşekkürler usta .
JFolder . ..
byethostu da bende deniyorum fakat olmuyor
sitem:
htaccess ayni hic kurcalamadim ve settings.php yide duzenledim
beyaz sayfa cikiyor. yardimci olursaniz sevinirim
Konu Trabzonli tarafından (11-23-2009 Saat 19:01 ) değiştirilmiştir.
Merhabalar , byehostu kullanıyorum herşey normal şimdilik ama sitedeki türkçe karakter sorununu ne yaptıysam çözemedim sunucudan kaynaklı bişey mi bunu nasıl düzeltebilirim.?
Yardımlarınız için şimdiden teşşekürler. !
sunucudan kaynaklı değil
sanırım elgg veri tabanı tam manası ile UTF_8 ile uyumlu değil
yeni sürümlerde düzeltilecek
ben elgg olusturdum ama bir türlü yayınlayamadım çok tecrübesizim nasıl nerden yapacam yardım edermisiniz?? byethost kullanıyorum!!
selam ben ilk defa bu işe başlıyacağım am joomlayı ilk kurulduğundan bu zamanakadar tanıyorum ilk defa site yapacağım bir sita yapmak istiyorum önce ne yapmam lazım bir forum sitesi olsun istiyorum daha sonra ücretli host alıp sınırsız ticari site açacağım forumla başlamak istiyorum hem forum hemde facebook biirleşimi birşey düşünüyorum bunun için ne yapmam lazım bana yardımcı olurmusunuz ben explorer 8.0 kullanıyorum sizin vermis olduğunuz linkden kayıt yapamıyorum başka bir tarayıcı kullansam kayıt yapabilirmiyim acaba birde sizin vermiş olduğunuz ücretsiz host vern site 1 yıllıkmı yoksa sınırsızmı veriyor birde byethost ile sizin link vermiş olduğunuz Signup for free hosting veb sitesi aynı sayfayı açılıyor bilginize şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim
verdiğim ilk linki kullan ama firefox tarayıcısı ile kayıt yap internet explorer da sorun çıkıyor.
Signup for free hosting
ikinci link gebermiş artık bedava host vermiyorlar
bilgin az ise joomla kur forum için joomla eklentisi kunane forum bileşenini kullan
verdiğin bilgiden dolayı teşekkür ederim
Paylaş