Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org

Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumuzu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, google chrome, internet explorer7, safari, opera kullanınız..
|
|
#41 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Modüllerden kapatabilirsiniz.
|
|
| Sponsor Reklam |
|
|
|
|
#42 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 17 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Saolasın KeSH
|
|
|
|
#43 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Bulunduğu yer: Las Palmas / Canarian Islands Mesajlar: 28 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
arkadaşlar dediklerinizi harfiyen yaptım. gelin görünki benim banner sitenin en altında çıkıyo. sanırım bu reklam verenlerin bannerları için yapılmış birşey.ben sitenin en üstünde burdaki
bannerın olduğu alanı değiştirmek istiyorum. onu nasıl yapıcaz anlatırmısınız |
|
|
|
#44 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Hocam,
Temanın modül pozisyonlarına baktın mı? Modülü temandaki pozisyonlara göre ayarlamayı denedin mi? |
|
|
|
#45 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Bulunduğu yer: Las Palmas / Canarian Islands Mesajlar: 28 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
üstad sanırım kendimi ifade edemedim. demek istediğim
![]() acaba logo mu değiştirmek istiyorum demeliydim. biraz araştırma yaptım. temanın index.php dosyasından değiştiriliyor gibi bir kanıya vardım.ancak temanın index.php dosyasında mevcut logo yu bulamıyorum gif ama geçmiyor içinde. |
|
|
|
#46 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 48 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Bahsettiğiniz banner veya logo ilgili tema dosyasının klasörünün içinde yani templates/tema_adı/images bölümünde bulabilirsiniz.
Firefox kullanıyorsanız, temanın bahsettiğiniz yerinde sağ tıklayıp resme bak derseniz hangi resmi çağırdığını bulabilir, sonrada o resmi editleyerek istediğinizi gerçekleştirebilirsiniz. |
|
|
|
#47 | |
|
Süper Mod
Kayıt Tarihi: Jun 2008 Mesajlar: 836 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
Alıntı:
gösterdiğin yerde bir arkaplan var gibi geldi bana.. onu değiştirmek için css ye girmen gerekiyor.. Hele bir link verde bakayım
|
|
|
|
|
#48 |
|
sonbahar usta buyur link HoÅŸgeldiniz
ben kendi uğraşlarım sonunda ordaki default temanın bannerını değiştirdim. temanın template.css si içinde logo.png uzantısını ve boyutları değiştirerek çözdüm. Şimdi anlamadığım birşey var.ben o kısma daha büyük boyutlarda banner ekliyemiyecekmiyim. eklediğimde üstteki mavi hattan aşaya taşıyor ve sayfa bannerın altında kalıyor. sizler temanızın bannerını değiştirirken hangi yöntemi kullanıyorsunuz ? |
|
|
|
#49 |
|
Süper Mod
Kayıt Tarihi: Jun 2008 Mesajlar: 836 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
Kaptan senin kullandığın temada banner pozisyonu orası değil, orası logo bölümü, yani bir modül pozisyonu değil, banner pozisyonu sayfanın altında.
Hoş Geldiniz sitene bu linkten bakarsan modül pozisyonlarını görebilirsin. logo yerine de daha büyük birşey eklemek istiyorsan css dosyasına gir logo diye arat, logonun yüksekliği ve genişliği bilgilerini kendine göre düzenle, tabi bunu yaparken logonun olduğu kısım, yani header kısmınında genişlik ve yükseklik ayarlarını yapman lazım. aksi halde sayfada bozulmalar olur.. Hadi kolay gelsin. |
|
|
|
#50 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 23 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Benim çok farklı ve ilginç bir sorunum oluştu. Öncelikle kullandığım reklam düzgün çalışıyordu. (sonra zanedersem yanlışlıkla birşey silmiş olabilirim.) modüllerde ve reklam - diğer bölümlerde yayınladığım reklamla ilgili başlıklar duruyor ama daha önce çıkan resim şimdi çıkmıyor. bu konu hakkında bir fikri olan olabilir mi acaba? silip yeni baştan yaptığım zamanda da resimler çıkmıyor.
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| banner kategori, reklam banner, reklam kategori, reklam modül, reklam müşteri |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr