Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org

Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumuzu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, google chrome, internet explorer7, safari, opera kullanınız..
|
|
#21 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.892 Durum: Online Tecrübe Puanı: 10 |
Resimi yüklediniz mi? images/banner klasörüne?
|
|
| Sponsor Reklam |
|
|
|
|
#22 |
|
Ünvanı: Kıdemli Joomlacı Kayıt Tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 168 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
eline sağlık kesh..
|
|
|
|
#23 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Sep 2008 Mesajlar: 11 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Evet ekledim kesinlikle eminim hem eklenmeyen resimler ( reklam resmi seçici ) bölümünde görünmüyor.. Hatta joomlayı baştan kurdum normal bannerdeki resimleri bile gözükmüyo yani hiç ellemediğim joomlada .. Acaba localhostta çalıştığımdan dolayı mı?
|
|
|
|
#24 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Joomla bütün kurulumları yapıldı. Herşey tamam ancak en üst bannerde yer alan joomla logosunu değiştiremiyorum.
Yardımcı olursanız memnun olurum. Ayrıca en üst menüye flash banner naıl yerleştirebilirim. Bu konularda yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler... |
|
|
|
#25 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
ben de aynı sorunla karşı karşıyayım..herşeyi düzgünce yapmama rağmen üstteki resim bir türlü değişmedi..
|
|
|
|
#26 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 10 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Arkadaşlar joomlada yeniyim ama az çok anlarım kodlama işini , anlatan arkadaşın emeğine sağlık herşey doğru ve tek seferde yaptım.
Yapamıyan arkadaşlar için ; resimi kullandığınız temanın /images klasörüne attığınıza emin olun ayarlamaları doğru yaptığınıza eminseniz burada yanlış yapmışsınızdır. |
|
|
|
#27 |
|
Moderatör
Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: AntaLya Mesajlar: 259 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
Süper Bi Ders uGuR abi Alkı$Lıyorum seni
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : clap2:![]()
|
|
|
|
#28 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Sep 2008 Mesajlar: 5 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Kategori oluşturdum, reklam veren tanımladım, yeni reklam tanımını yaptım, images/banner a resmi yükledim, olmadı. Kullandığım templateden kaynaklanıyor olabilir mi? Template nin images klasörüne attım resmi gene beceremedim.
|
|
|
|
#29 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.892 Durum: Online Tecrübe Puanı: 10 |
Banner modülünden müşteri seçimini yaptınız mı?
|
|
|
|
#30 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Sep 2008 Mesajlar: 5 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
mod_banner - reklamlar - reklamveren ve kategori seçimlerini yaptım.
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| banner kategori, reklam banner, reklam kategori, reklam modül, reklam müşteri |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr