Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org

Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumuzu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, google chrome, internet explorer7, safari, opera kullanınız..
|
|
#11 |
|
Ünvanı: Amatör Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 88 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
valaha aynını yaptm resm çıkmadı ?????
|
|
| Sponsor Reklam |
|
|
|
|
#12 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Çıkar da banneri attınızmı ilgili klasörüne images/banner
|
|
|
|
#13 |
|
Ünvanı: Amatör Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 88 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
evt attm ismi önemli mi peki attıgım dosyanın
|
|
|
|
#14 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Önemli değilde seçim yapmanız gerekiyor. Yani dostum iyicene yazılanlarla resimli uygulamayı yaparsan sorunun kalmaz.
|
|
|
|
#15 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 5 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
dediğiniz gibi yaptım ama reklam anasayfada çıkmadı reklamı bulamıyorum yani
|
|
|
|
#16 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: istanbul Mesajlar: 18 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
aldığım reklamı sadece 30 gun yayınlamak istiyorum .sınırız yazan kutuyu tiklemediğim zaman reklam ana sayfada cıkmıyor .satılan izlenimlere gun sayısını yazıp (30) sınırsız daki tiki kaldırınca reklam çıkmıyor ne yapmalıyım bu 30 gunu joomla otomatikk kendisi belirleyebilir sanıyorum
|
|
|
|
#17 |
|
Ünvanı: Profosyonel Kayıt Tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: İSTANBUL Mesajlar: 598 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
Satın Alınan İzlenim: kısmına ne yazarsanız okadar reklam yayınlanır ancak sınırsız işareti olmayacak onay kutusu boş olmalı. Banner Modülünü Temanıza Göre Pozisyonlarda Deneyerek Görün
|
|
|
|
#18 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: istanbul Mesajlar: 18 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
tşk ederim son sorum
satın alınan izlenimler kutusuna ne yazarsan o kadar o kadar dan kasıt gun sayısımı ? ve sadece 30 yazmam yeterlimi bu şekilde yapınca reklam yayınlanmıyor |
|
|
|
#19 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jun 2008 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
anlatım gerçekten süper.
Ama benim sorum farklı olacaktı. Forumu inceledim ama bulamadım. Ben google reklamı değil de sitemde reklamstore den aldığım reklamları yayınlamayı düşünüyorum. Ama kodlar için bir modül bulamadım. Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz veya bir link verebilirmisiniz. Teşekkürler. |
|
|
|
#20 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Sep 2008 Mesajlar: 11 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Konu dupdup53 tarafından (10-11-2008 Saat 21:24 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| banner kategori, reklam banner, reklam kategori, reklam modül, reklam müşteri |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr