Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org

Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumuzu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, google chrome, internet explorer7, safari, opera kullanınız..
|
|
#1 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Bu dersimizde, reklam (banner) yönetimini kople yeniden oluşturacağız. Kategoriden başlayıp, müşteri bilgilerini girip ve reklamımızı anasayfamızda, modül ayarlarını yaparak uygulayacağız.
Reklam (Banner) Kategori Oluşturma: 1- Yönetim paneli - Bileşenler - Reklam - Kategorilere tıklayın... ![]() 2- Yeni butona tıklayın... ![]() 3- Reklam kategorisi başlığını yazın. 4- Reklam kategorisi kısa adı. 5- Reklam kategorisini yayınlayın. 6- Kaydet butona tıklayın. ![]() Reklam kategorisi oluşturuldu. Alttaki resim gibi olmalıdır. ![]() Reklam Müşteri Yönetimi: 1- Yönetim paneli - Bileşenler - Reklam - Reklam Verenler tıklayın... ![]() 2- Yeni butona tıklayın... ![]() 3- Reklam veren firmanın ismini yazınız. 4- Reklam veren firmadaki iletişimde olduğunuz kişiyi yazın. 5- Reklam veren firmanın e-posta adresini yazınız. 6- Reklam veren firmanın faaliyet konusu v.s 7- Kaydet butona tıklayın. ![]() Reklam veren firmamızın bilgilerini oluşturduk. Aşağıdaki resimdeki gibi olmalıdır. ![]() Yönetim paneli - Bileşenler - Reklam - Reklamlar tıklayın. Açılan sayfamızda, sağ üstte Yeni butona basınız. Bu aşama bannerin eklenmesidir.
8- Reklamın ismini yazın 9- Reklam isminin kısa adı 10- Reklamı göster Evet 11- Reklam kategorimizi seçiyoruz. 12- Reklam veren müşteriyi seçiyoruz. 13- Reklam bannerini tıklayınca gidecek URL linki yazıyoruz. 14- Reklam bannerimi seçiyoruz. (FTP'den gönderdiğimiz hatırladınız mı?) 15- Kaydet butona basıyoruz. ![]() Reklam Modül Ayarı ve Anasayfada Gösterimi 1- Yönetim paneli - Eklentiler - Modül Yöneticisi tıklayın... ![]() 2- Reklamlar tıklayın... ![]() 3- Reklam veren müşteriyi seçin. 4- Reklam kategorisini seçin. 5- Kaydet butona basın. ![]() Anasayfanıza gidip reklam bannerinizi görebilirsiniz. Son |
|
| Sponsor Reklam |
|
|
|
|
#2 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 8 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Uğur Hocam Bişey sorabilirmiyim. Ben reklam Kategorisi, Reklamveren ve Reklamı ekledim. modül yöneticisinden reklam modülüne reklam veren ve reklam kategorisinide girdim. ama reklamım sağda çıkmadı. metin reklamlarının ayrı modülü falan mı var??
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Hocam bu anlattığım banner reklam sistemi. Dersi iyice incelemiyormusunuz anlamadım.
|
|
|
|
#4 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 8 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Gördümde aradım aradım metin reklamlarını göremedim. birbirine benziyo diye burada sordum
|
|
|
|
#5 |
|
Yönetim
Şimdi dediğin modül. Gene aynı işlemi yapıyorsunuz. Yanlızca modülün kategori seçeneğinden, metin reklamlarını seçip kaydedin.
|
|
|
|
#6 |
|
Galiba ben Metin reklamlar kategorisini silmişim. cıkmıyo. onu yukleyecez herhalde. tesekkur ugur hocam
|
|
|
|
#7 |
|
Ünvanı: Amatör Joomlacı Kayıt Tarihi: Mar 2008 Mesajlar: 82 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
ugur hocam ben eskı surumu kullanıyorum bu dedıgınız onda da gecerlımı
|
|
|
|
#8 |
|
Yönetim
1.5.x de evet geçerli.
|
|
|
|
#9 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 17 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Uğur Bey Ben Bir Reklam Verdim Fakat İkincisini Veremiyorum, Acaba İkincisini Nasıl Verebilirim..
|
|
|
|
#10 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 17 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Problemi Çözdüm..Yeni Modül Ekle Butonuna Bastım..
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| banner kategori, reklam banner, reklam kategori, reklam modül, reklam müşteri |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr