Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.088 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
![]() Photoshop çalışmamızda panoya band ile yapışmış resim efekti yapalım ilk olarak yeni bir çalışma sayfası açalım açtığımız sayfa resmimizin arka planı olacak kullanmak istediğimiz resmi alalım arkaplan üzerine taşıyalım ![]() CTRL + T rotate aracı ile resmimizi çevirelim ![]() Yeni bir layer ekleyelim Rectangular Marquee Tool aracı ile 120 x 60 bir dikdörtgen hazırlayalım kova aracı ile seçili alanı # eae2c9 renk ile dolduralım ![]() Layer style stroke uygulayalım ![]() Layer opcity değerini %30 yapalım ![]() Lasso Tool (L) aracını seçelim hazırladığımız bandın kenarlarına girinti çıkıntı yapalım seçimi yaptıktan sonra delete diyerek silelim ![]() ![]() Aynı uygulamayı tekrar ederek bandın diğer tarafına uygulayalım.resmimizin dört köşesine band yapıştıracağız hazırladığımız bandı kopyalayarak çoğaltalım her birini bir köşeye yerleştirelim. Final
|
|
|
|
#2 |
|
Ünvanı: Video Dersler Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: Didim/Altınkum Mesajlar: 939 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
benim adamlarım onlar....
![]() capoiera....
|
#3 |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.088 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
|
|
|
|
#4 |
|
Ünvanı: Kıdemli Joomlacı Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: Erzurum Mesajlar: 185 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 3 |
ya usta bunu verdiğin iyi oldu..
lazım oldu bi yerde yapamadım adamıı geçiştirmiştim...
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|