Güzel modüle benziyor güle güle kullanalım artık , teşekkürler paylaşım için![]()
Joomla! 1.5.x Kategorisinde ve Joomla 1.5.x Botları Forumunda Bulunan Auto Read More - Otomatik Devamını Oku Plugini Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> Auto Read More, Otomatik Devamını Oku Plugini. İçerikleriniz (haber,makale v.b) bu pluginle daha düzgün gözükecek. Auto Read More pluginin özelliği ...
Auto Read More, Otomatik Devamını Oku Plugini. İçerikleriniz (haber,makale v.b) bu pluginle daha düzgün gözükecek. Auto Read More pluginin özelliği içeriklerinizde istediginiz bir karakter sayısını belirttiğiniz zaman, otomatikmen devamını oku linkini ekler ve böylece sayfanızın düzenide bozulmamış olur. Devamı...
Konu Ugur tarafından (01-19-2010 Saat 23:20 ) değiştirilmiştir.
Güzel modüle benziyor güle güle kullanalım artık , teşekkürler paylaşım için![]()
JFolder . ..
Küçük ve harika bir plugin. Yapımcısına teşekkür ederiz![]()
super ben yaptım çalışıyor.
Bu plugini kullanıyorken konubaşına eklediğimiz resim ana sayfada gözükmüyor,normalmidir,sizde gözüküyormu?
Neredeyse 2 senedir şu forumu takip ederim,sordum soruların birine cevap alamadım,.ok şeymi istiyorum bilmem ki![]()
Cevap alamıyosunuz ama halen burdasınız nedense....
Bu plugini kullanan biri olursa cevap yazar yada aynı hatayı gidermiş biri tabi hataysa...
Lütfen Kayıt oldukdan sonra Forum Kuralları Okuyunuz. Daha sonra Derslerimizi İnceleyiniz. Formda Arama Yapmak İçin Buraya Tıklayınız.
Bir İşin Nasıl Yapılabileceğini Biliyorken, Bir Başkasının Yapamadığını Görüp Dilini Tutmak İmkansızdır...!!!
Ne kadar bilirsen bil, anlattıkların sadece karşındakinin anlayabildiği kadardır...
MEVLANA CELALEDDİN RUMİ
link Kırık
Alternatif link
JFolder . ..
plugin son beta versiyonun resim kaybolma sorunu giderilmiş.
Paylaş