Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.094 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Auto Read More, Otomatik Devamını Oku Plugini. İçerikleriniz (haber,makale v.b) bu pluginle daha düzgün gözükecek. Auto Read More pluginin özelliği içeriklerinizde istediginiz bir karakter sayısını belirttiğiniz zaman, otomatikmen devamını oku linkini ekler ve böylece sayfanızın düzenide bozulmamış olur. Devamı...
Konu Ugur tarafından (01-19-2010 Saat 23:20 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
#2 |
|
Kayıt Tarihi: Apr 2009 Bulunduğu yer: *Unutmadik seni 25 haziran 2005 Kazim Koyuncu* Mesajlar: 2.702 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 3 |
Güzel modüle benziyor güle güle kullanalım artık , teşekkürler paylaşım için
|
#3 |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.094 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Küçük ve harika bir plugin. Yapımcısına teşekkür ederiz
|
|
|
|
#4 |
|
Ünvanı: Uzman Joomlacı Kayıt Tarihi: Sep 2008 Mesajlar: 358 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
super ben yaptım çalışıyor.
|
|
|
|
#5 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 34 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Bu plugini kullanıyorken konubaşına eklediğimiz resim ana sayfada gözükmüyor,normalmidir,sizde gözüküyormu?
|
|
|
|
#6 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 34 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Neredeyse 2 senedir şu forumu takip ederim,sordum soruların birine cevap alamadım,.ok şeymi istiyorum bilmem ki
![]() ![]()
|
|
|
|
#7 |
|
Ünvanı: Joomlacı Gençlik Kayıt Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: Localhost Mesajlar: 1.571 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Cevap alamıyosunuz ama halen burdasınız nedense....
![]() Bu plugini kullanan biri olursa cevap yazar yada aynı hatayı gidermiş biri tabi hataysa...
Lütfen Kayıt oldukdan sonra Forum Kuralları Okuyunuz. Daha sonra Derslerimizi İnceleyiniz. Formda Arama Yapmak İçin Buraya Tıklayınız. Bir İşin Nasıl Yapılabileceğini Biliyorken, Bir Başkasının Yapamadığını Görüp Dilini Tutmak İmkansızdır...!!! Ne kadar bilirsen bil, anlattıkların sadece karşındakinin anlayabildiği kadardır... MEVLANA CELALEDDİN RUMİ |
|
|
|
#8 |
|
Ünvanı: Kıdemli Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 139 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
link Kırık
|
|
|
|
#10 |
|
Ünvanı: Uzman Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2009 Mesajlar: 280 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
plugin son beta versiyonun resim kaybolma sorunu giderilmiş.
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| auto read more, otomatik devamını oku, plugini |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|