Artio ile bir sorun olduğunu düşünmüyorum ben. Link atarmısın bakalım?
Joomla 1.5.x Sorular & Cevaplar Kategorisinde ve Bileşen Soruları Forumunda Bulunan Artio kurdum temada kayma oldu Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> arkadaşlar artio bileşenini kurdum güzel çalışıyo,ancak temamda kaymalar oldu,sebebi ne olabilir?...
arkadaşlar artio bileşenini kurdum güzel çalışıyo,ancak temamda kaymalar oldu,sebebi ne olabilir?
Artio ile bir sorun olduğunu düşünmüyorum ben. Link atarmısın bakalım?
Bencede ARTİO dan kaynaklanacak bir etki yapmaz....Daha başka kurduğunuz modül yada eklentilerden olabilir sen son yaptığınız işlemleri geri almayı deneyiniz kurduğunuz modül varsa mesela yayından kaldırın bi bakın temaya...
Lütfen Kayıt oldukdan sonra Forum Kuralları Okuyunuz. Daha sonra Derslerimizi İnceleyiniz. Formda Arama Yapmak İçin Buraya Tıklayınız.
Bir İşin Nasıl Yapılabileceğini Biliyorken, Bir Başkasının Yapamadığını Görüp Dilini Tutmak İmkansızdır...!!!
Ne kadar bilirsen bil, anlattıkların sadece karşındakinin anlayabildiği kadardır...
MEVLANA CELALEDDİN RUMİ
inanın modüllerle oynamadım,sadece artio kurdum
link:
Sanırım siz logodan bahsediyorsunuz sola yaslı şekilde o Artiodan kaynaklı değildir sanırım onu kendiniz düzeltmeniz gerek
sitenizin template css sini açın
böyle yazıp deneyin birde...logo tam üste gelecektir...Kod:#background { background-color:#00477F; background-image:url("/templates/sunshine/images/matematikcifatih.jpg"); background-repeat:no-repeat; } #background { background-attachment:fixed; } #container, #header-in, #user { width:1000px; background-image:url("/templates/sunshine/images/matematikcifatih.jpg"); background-repeat:no-repeat; background-positon:top; }
bu şimdiki haliii siz bunu benim verdiğim kodlarla bi değiştirmeyi deneyin..
Kod:#container, #header-in, #user { width:1000px; }
Konu Ugur tarafından (02-08-2010 Saat 18:36 ) değiştirilmiştir.
Lütfen Kayıt oldukdan sonra Forum Kuralları Okuyunuz. Daha sonra Derslerimizi İnceleyiniz. Formda Arama Yapmak İçin Buraya Tıklayınız.
Bir İşin Nasıl Yapılabileceğini Biliyorken, Bir Başkasının Yapamadığını Görüp Dilini Tutmak İmkansızdır...!!!
Ne kadar bilirsen bil, anlattıkların sadece karşındakinin anlayabildiği kadardır...
MEVLANA CELALEDDİN RUMİ
hayır logo normal deniz hocam.arama butonu ve üst menü kaydı. css ile oynuyorum zaten ama düzelmiyo. hatta aramaı yümden kaldırdım acaba o mu bozuyto diye menüm bir türlü düzelmiyo.şimdi de yatay kaydırma çubuğu çıkıyo firefoxta. overflow:hidden yazıyorum yine çıkıyo
Paylaş