Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org

Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumuzu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, google chrome, internet explorer7, safari, opera kullanınız..
|
|
#1 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
EkLentinin amacı sitenizdeki arşiv (.htmL) LinkLerinin arama motorLarında daha rahat üst sıraLama çıkmasını sağLamaktır.
KuruLum:
Deepnot:
|
|
| Sponsor Reklam |
|
|
|
|
#2 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Mar 2008 Mesajlar: 6 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
saolasın bunun rengini nasıl ayarlarım kine yazı renklerini anasayfadaki
|
|
|
|
#3 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2008 Mesajlar: 4 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Yükleme konusunda biraz daha açıklama yapabilirmisiniz. ADMİN panelim türkçe ve inglizce bilmiyorum.
Yüklemek istediğimde: XML Hata: not well-formed (invalid token) Satır 1 hatasını veriyor. |
|
|
|
#4 |
|
Süper Mod
Kayıt Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: İzmir-Buca Mesajlar: 604 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
Kullandıgınız sisteme uyumlu değil hatasi alıyorsunuz.Sunucunuz windows/Linux
|
|
|
|
#5 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Vbulletin ile alakalı konuşuyoruz değil mi? Joomla ile alakası yok u eklentinin!
|
|
|
|
#6 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2008 Mesajlar: 4 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
vbulletin.3.7.2
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr