Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
![]() |
|
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#581 |
|
Ünvanı: Üyeliği Durduruldu Kayıt Tarihi: Apr 2008 Mesajlar: 8 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
# İzlenimler SEF Url Real Url Active
Görüntüle: #BaşlangıçÖnceki1234SonrakiSonSayfa 3 / 4 41 0 otomotiv/atom index.php?option=com_content&format=feed&id=10&lay out=blog&type=atom&view=category&Itemid=15 42 0 otomotiv/rss index.php?option=com_content&format=feed&id=10&lay out=blog&type=rss&view=category&Itemid=15 43 14 photoshop/ index.php?option=com_content&id=6&layout=blog&view =category&Itemid=10 44 17 photoshop/arka-plani-temizleme-extract index.php?option=com_content&catid=6&id=7&view=art icle&Itemid=10 kategoriler teknoloji/blog bu sondaki blog yazısının çıkmaması gerek çıkıyor teknoloji/atom bunun teknolojiatom.html şeklinde çıkmasını istiyorum teknoloji/rss '' teknoloji/rss.html '' bu sorunu joomsef url manager den degiştrebiliyorum ama tek tek ugraşmam gerekiyor kısa bir yolu yokmu ?? |
|
|
|
#582 | |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 13 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#583 | |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 13 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Alıntı:
ama güvenemedim silmeye buf yazınca orası çıkıodu eline sağlık hocam çok teşekkürler..
|
|
|
|
|
#584 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2008 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Merhaba Arkadaşlar.
Jomsefi kurdum, hersey güzel ama, anasayfadaki flash haber yada başka haber modüllerinde yayınlanan haberlere tıklayınca, normalde tek başına acılıyordu. Sağında yada sol bloğunda kendi türünden haberler sıralanıyordu. Ama bu kurulumun ardından aynı sayfada acıyor. Sitenin anasayfasında acılması cok garip. Bu konuda yardımcı olabilecek misiniz acaba? |
|
|
|
#585 | |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.103 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#586 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2008 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
|
|
|
|
#587 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Feb 2010 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Yapılan açıklamalar için teşekürler. Ellerinize emeğinize sağlık
|
|
|
|
#588 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2009 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Kod:
ç|c, Ç|C, İ|i, ı|i, ü|u, Ü|U, ö|o, Ö|O, Ğ|G, ğ|g, ş|s, Ş|S |
|
|
|
#589 |
|
Ünvanı: Kıdemli Joomlacı Kayıt Tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: Ankara Mesajlar: 118 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
son surumunde böle bi sorun var bende ugraştım ama olmadı bende eski surumunu yukledim
|
|
|
|
#590 |
|
Ünvanı: Üyeliği Durduruldu Kayıt Tarihi: Feb 2010 Mesajlar: 6 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Free hostda denedim ama Administrator/components/com_sef Adlı klosrun yetkisi bende değil o yüzden chmod ayarlarını değiştiremiyorum ve ana sayfada bu klosr ile ilgili hata alıyorum.1 Ay sonra turhost'dan joomla uyumlu paketini alcam aynı sorunu yaşarmıyım? bu bileşen benim için olmassa olmaz
|
|
![]() |
|
| Bookmarks |
| Etiketler |
| .htaccess, 777, administrator, arama motoru, artıo joomsef 3.3.1, chmod, components, com_sef, ç|c, ğ|g, i|i, joomla kur, joomsef, optimizasyonu dersi, ö|o, seo, ş|s, ü|u |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|