Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
![]() |
|
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#291 |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.054 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
ARTIO JoomSEF 3.3.1 yayınlandı ilk mesajdaki eklenti günceldir.
|
|
|
|
#292 | |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2008 Mesajlar: 5 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#293 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2009 Mesajlar: 13 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
tesekurler
|
|
|
|
#294 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2009 Mesajlar: 7 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
az önce kurdum uykusuzdum bi iki hata yaptım ama ömeri arkadaşın dediği gibi çuk die 5 dakikada kurulup ayarlanıyor..ben bir acemi olark uyuyayım uyandıkdan sonra buraya nasıl kurulduğunu ve nasıl kurmanız gerektiğini eğerki bir hata mesajı alırsanız ne yapmanız gerekli bunları anlatacağım..çünkü burdaki ömeri nin acdığı konuları iyice kavramak için nerdeyse 10 kere okudum.iyice aklıma girdi.küçük problemleride pratik zeka ve okuduklarımı iyi değerlendirmem sayseinde hemen çözdüm.(az önce 3 kere serverim/host ssl sertifkamın başını yedim.
çöktü sitem göçtü ama hiç paniklemedim.ve hemen durumu düzelttim soğukkanlılıkla.tüm 404 hatalarını 500 sayfa erorlarını aklınıza gelen tüm hatalara..uykudan sonra düzgünce yazacağım bence acemi gözününden kurulum nasıl oluyor çok faydalı olacak.çünkü herkes burada hem teşekkür edip gitmiş.yada çözüm alıp gitmiş anlatmamışta.) ömeri kardeşim daha doğrusu şekerparem canikocumm emeklerine sağlık....teşekkürler.
|
|
|
|
#295 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2009 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Elinize sağlık. Ben okudum, hem de keyifle
![]() Joomla için CEO konusunu nette uzun uzun inceledim. Aslında biraz daha teknik konulara girseydiniz keşke. |
|
|
|
#296 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2009 Mesajlar: 3 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Eline emeğine sağlık kardeş...
|
|
|
|
#297 |
|
Ünvanı: Üyeliği Durduruldu Kayıt Tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 52 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Üstad ben birşey danışmak istiyorum.. Site isimlerini ben kendim ayarlamak istiyorum.!! Birde Artio eklesin istemiyorum. Şuanda benim site isimlerinin yanısıra birde artio ekleyince 2tane aynı şey yazıyo.. Artio yazınca söle oluyo..
Örneğin Benim eklediğim başlık : KeyFeForum | Under Construction | Yapım Aşamasında Artio da ekleyince söle oluyo : KeyFeForum | Under Construction | Yapım Aşamasında - "Site ismim" Bunu nasıl engelleyebiliriz.. |
|
|
|
#298 |
|
Ünvanı: JoomlaTR Kayıt Tarihi: Mar 2009 Mesajlar: 1.399 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Artio joomsef ile oluşturulan link leri istediğiniz şekilde düzenleyebilirsiniz.
Bileşenler >>Artio joomsef >>>view edit sef urls Seçtiğinizde otomatik yapılandırılan url adreslerini göreceksiniz. Bunları teker teker istediğiniz şekilde editleyebilirsiniz.
|
#299 |
|
Ünvanı: Üyeliği Durduruldu Kayıt Tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 52 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Yoq sanırım anlatamadım..
Önceden her sayfama başlık eklemiştim.. KeyFeForum | Under Construction | Yapım Aşamasında şeklinde gözüküyordu sayfa başlıklarımdan bir tanesi.. Şimdi artio yu sorunsuz yükledim herşey güzel çalışıyor.. Ancak bu sefer sayfa başlığım.. KeyFeForum | Under Construction | Yapım Aşamasında - "Site ismim" şeklinde gözüküyor.. Yahni artio aktif olunca her sayfamın başlığına birde site ismimi ekliyor.. Ben bunu istemiyorum nasıl kaldırabilirim.? Umarım bu sefer anlatabilmişimdir.!! |
|
|
|
#300 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 4 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Omeri arkadaş,
bu çalışman ve ardından verdiğin destek için gerçekten tebrik ve teşekkürlerimi ifade etmeliyim. Ancak, uygulamamda gibi garip hata ile karşılaştım: 1. önermiş olduğun yolun beşinci adımında; yani türkçe karekterler için düzeltmeleri Advanced Configuration a girerek yapıştırdıktan sonra; "Do you wish to purge automatically created URLs? Note: You may wish to delete existing auto-created URLs if you have reconfigured the way they should look. This will NOT delete any URLs stored as Custom." uyarısını aldım. Onaylasam da, iptal etsem de sayfa çakılı kaldı. 2. ikinci bir sekmede açtığım sitenin ana sayfasından ard sayfalara erişim tamamen ortadan kalktı "..../ziyaretci-defteri" şeklinde son buluyor url. Bu iki garip hatanın nedelerini kavrayamadım ve çözüm üretemedim. Çözüm yolları hakkında önerilerini bekliyorum. İyi günler.. |
|
![]() |
|
| Bookmarks |
| Etiketler |
| .htaccess, 777, administrator, arama motoru, artıo joomsef 3.3.1, chmod, components, com_sef, ç|c, ğ|g, i|i, joomla kur, joomsef, optimizasyonu dersi, ö|o, seo, ş|s, ü|u |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|