Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#11 |
|
Ünvanı: Video Dersler Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: Didim/Altınkum Mesajlar: 939 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
local sahte bir ortam değildir arkadaşlar sadece windows üzerine apache ve php kurulumu çok basit yapıldığı için rewrite mod resim kütüphaneleri gibi unix serverlardaki bazı fonksiyonlar çalışmaz sabit ip alıp dns leri bu ip nize göre tanımlayarak localden internete yayında yapabilirsiniz yani kendi bilgisayarınızdan ama biraz karmaşık bir işlem....en pratik yöntem localde kendinizi geliştirip ucuz da olsa bir server üzerinden hosting satın alıp yüksek hızlarda yayın yapmak tabiki.
|
#12 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jan 2009 Mesajlar: 17 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
ya benim joomla ya entegre ettiğim bi mybb forum var oraya nasıl yaparım bunu çok şey istedim ama
|
|
|
|
#13 |
|
Ünvanı: Amatör Joomlacı Kayıt Tarihi: Jan 2009 Mesajlar: 84 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
Joomsef forumunu destekliyormu buna uygun plugini varmı ona bakacaksın.
|
|
|
|
#14 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jan 2009 Mesajlar: 17 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
sağolun ilk mesajınızdaki paylaşım çok net eksiksiz ve yeterli yani kısa ve öz diyebiliriz. herkesin böyle paylaşımda bulunması dileğiyle.. bilmem reklama girermi girerse yöneticiler silsin ama bende aylardır uğraştığım karşılıksız olarak paylaşım amacı ile yaptığım görsel efekt yapımı içerikli after effects sitesine beklerim amacımız türk insanına yardımcı olmak BÜKEY DVS After Effects EÄŸitim Merkezi
|
|
|
|
#15 |
|
Ünvanı: Amatör Joomlacı Kayıt Tarihi: Jan 2009 Mesajlar: 84 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
Sitene baktım SEO yerined gözüküyor tebrik ediyorum.
|
|
|
|
#16 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 25 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
ben modul ve eklentileri deneme amaçlı önce local de kuruyordum çünkü bunun sıkıntısını çok çektim bu olayı yapmadan öncede localde deneyim dedim hata verdi şimdi hiç bir şey yapamıyorum sunucu da da aynı problem yaşarsam sil baştan yapma fırsatım yok bu seo yapacam ama localde böyle olunca korktum açıkcası ne yapacam bilmiyorum
|
|
|
|
#17 | |
|
Ünvanı: Uzman Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 206 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
Alıntı:
Sıkıntısız kullanmaktayım, endişe etmenize gerek yok, en kötü ihtimalle bileşeni tekrar siler eskiye dönersiniz. Kolay gelsin. |
|
|
|
|
#18 |
|
Canikolar lokalde çalışmayın free hostlarda çalışın, inanın lokal sizi yanıltır. Çünkü gerçek anlamda bir sunucu yoktur, sunucu emule edilir. Sunucu ayarları emulasyonda standart gelir ve çoğu zaman gerçek bir sunucu özelliği taşımaz. Diğer bir ifadeyle lokalde yapacam olursa hostada denerim mantığını bırakın tutun hostunuzdan bir yedek alın üstüne kurulumu yapın baktınız olmadı extensionı kaldırın. Baktınız sitede sıkıntı oldu yedeğinizi devreye sokun.
Ben garanti olsun diye konuşuyorum.... |
|
|
|
#19 |
|
Ünvanı: Üyeliği Durduruldu Kayıt Tarihi: Feb 2009 Mesajlar: 7 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Paylaşım için, Daha doğrusu iki güzel paylaşım içinde teşekkürler.
|
|
|
|
#20 |
|
Ben teşekkür ederim...
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| .htaccess, 777, administrator, arama motoru, artıo joomsef 3.3.1, chmod, components, com_sef, ç|c, ğ|g, i|i, joomla kur, joomsef, optimizasyonu dersi, ö|o, seo, ş|s, ü|u |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|