Buradan sıraladığım halde kategorilerin ilk harfine göre sıralıyor. Mesela joomla kategorisindeki bir içerik eski olmasına rağmen vbulletin kategorisinde bulunan yeni içerikten önce çıkıyor.
Çözümü nedir acaba??
Joomla! 1.5.x Dersleri Kategorisinde ve Yazılı Dersler Forumunda Bulunan Anasayfadaki Haberlerin Sırasını Değiştirme Dersimiz Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> Bu dersimizde, sitemizdeki yazılarımızı (haberler,makaleler,blog v.b) sıralarını değiştirmeyi öğreniyoruz. Sitemize haber (JoomlaTr Anasayfadaki gibi) eklerken, yeni haber üstte çıkar. Biz ...
Bu dersimizde, sitemizdeki yazılarımızı (haberler,makaleler,blog v.b) sıralarını değiştirmeyi öğreniyoruz.
- Sitemize haber (JoomlaTr Anasayfadaki gibi) eklerken, yeni haber üstte çıkar. Biz daha eski bir haberin üstte durmasını istiyoruz. O zaman dersi okuyup izleyelim.
1- Yönetim paneli - İçerik - Ön Sayfa Yöneticisi tıklayın...
2- mini arrow (yeşil) iconlarla yukarı - aşağıya içeriklerimizi taşıyabiliriz.
3- Rakamsal sıralama yapabiliriz.
4- rakamsal sıralama yaparsak, mini disket iconuna tıklayıp kaydetmeniz gerekir.
![]()
Buradan sıraladığım halde kategorilerin ilk harfine göre sıralıyor. Mesela joomla kategorisindeki bir içerik eski olmasına rağmen vbulletin kategorisinde bulunan yeni içerikten önce çıkıyor.
Çözümü nedir acaba??
uğur hoca eline sğlık.sayende öğreniyoruz saol.uğur hoca şimdi ben joomlada tüm haberleri,alt kategorileri (yani ilk kurulumdakileri) silip yenden oluşturmak istiyorum.ve anasayfadaki haberlerinde üst üste sıralı ve altında "devamı" yazan şeklinde olmasını istiyorum.mesela anasayfada 8-10 haber alt alta ama kısa kısa altında "devamı" olacak şekilde sıralı.nasıl yapabilirim anlatırsanız sevinirim.şimdiden teşekkürler..
Arkadaşım dersleri iyice incele hepsi var Devamını Oku - Aktif Etme Dersimiz
Paylaş