Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE7, chrome kullanınız.
|
|
#1 |
|
Yönetim
Ünvanı: jTR president Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 9.270 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Alphacontent 4.0.0 Türkçe dil dosyası ektedir.
|
|
| Sponsor Reklam |
|
|
|
|
#2 |
|
Süper Mod
Kayıt Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: İzmir-Karşıyaka Mesajlar: 783 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
Dil dosyasini hangi dizine atmamiz gerek ?
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetim
Ünvanı: jTR president Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 9.270 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Zipli pakette oku dosyası var ama yazim gene.
* Alphacontent 4.0.0 Türkçe dil dosyası * Kullanmak için - administrator klasöründeki dosyaları -administrator --language ---tr-TR * site klasöründeki dosyayı -language --tr-TR * Dizini altına kopyalayın |
|
|
|
#4 |
|
Süper Mod
Kayıt Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: İzmir-Karşıyaka Mesajlar: 783 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
|
|
|
|
#5 |
|
Yönetim
Altarnatif Link:
http://rapidshare.com/files/12812503....0_tr.zip.html Siz herhangi bir zip programı kullanmıyorsunuz sanırım. winrar , winzip ? |
|
|
|
#6 | |
|
Süper Mod
Alıntı:
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2008 Mesajlar: 16 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Derdime çare olan bileşendi
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|