Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Feb 2010 Mesajlar: 4 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
joomla 1.5.9 sürümünü kurdum.
içine 1.5.9 kunena forumunu kurdum. sorunları hallettim ancak. forumda üyelik sistemi çalışmıyor. sadece admin ile giriş yapılıyor. baska bir kişi üye olmak istediginde üyelik forumunu dolduruyor. ve aktivasyon, mailinize gelicek diyor. ancak bir türlü gelmedi.sebebi ne olabilir? |
|
|
|
#2 |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.054 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Joomla 1.5.9 değil. son sürümü kuracaksınız. Her yerde duyuru banneri var!
Joomla 1.5.15 + Derslere konu açılmaz taşındı. |
|
|
|
#3 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Feb 2010 Mesajlar: 4 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
yeniyim bilmiyordum.
bu sırada güncellemeyi yaptım. ancak aktivasyonda hala problem devam ediyor. acaba kunena forum panelinde herhangibir yanlısmı yapıyorum ? tecrübesi olan arkadaslar veya bilgisi olan varsa belirtir inşallah. |
|
|
|
#4 |
|
nese simdilik normal üyelik sekline devam. aktivasyon için bilgilendirirseniz güzel olur. tekrar tesekkürler.
|
|
|
|
#5 |
|
sorun cözüldü.
sunucu ayarlarında Posta Yazılımı : SMTP Sunucusu bu sekilde değilmiş. |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|