Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.126 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
AdsManager Version 2.1.8 reklam yönetimi bileşenine ait türkçe dil dosyasıdır.
|
|
|
|
#2 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 8 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Hocam dosyanın içerisinden ne olduğu belirsiz bişey çıktı Php de değil _? kontrol edersen sevinirim
|
|
|
|
#3 |
|
Ünvanı: Üyeliği Durduruldu Kayıt Tarihi: Jun 2008 Mesajlar: 594 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
dil dosyası ektedir.
|
|
|
|
#4 |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.126 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
lang_turkish.php dosyası var bir tane zaten.
|
|
|
|
#5 |
|
Ünvanı: Amatör Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 88 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
bi de kendisi olsa
|
|
|
|
#6 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jun 2008 Mesajlar: 12 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
BİLEŞENLER>LANG KLASÖRÜNÜN ,İÇİNE ATIVARİN
|
|
|
|
#8 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 23 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Teşekkür ederim Kesh dil dosyası için ama koyduğun dil soyasında eksik metin var admin panelin bir kısmı cevrilmemiş cevrilmeyen kısımda dil dosyasından silinmiş .cümle karşılıkları olmadığı için admin panelde hata veriyor. Ben düzenledim ama ingilizce ile aram pek iyi olmadığı için çevrilmemiş şekilde koydum Tam sorunsuz calışan dosyayı ekliyorum.Herkese iyi joomlalar.
|
|
|
|
#9 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Dec 2009 Mesajlar: 17 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
yaw bu zıkım olasıca 1,5 uyumlu değil mi ki.. geri uyumluluk açık da olsa kapalı da olsa mındar bu be
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| adsmanager v2.1.8 türkçe |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|