Hocam dosyanın içerisinden ne olduğu belirsiz bişey çıktı Php de değil _? kontrol edersen sevinirim
Joomla 1.0.x Türkçe Dil Paketleri Kategorisinde ve Bileşen Dil Dosyaları Forumunda Bulunan AdsManager V2.1.8 Türkçe Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> AdsManager Version 2.1.8 reklam yönetimi bileşenine ait türkçe dil dosyasıdır....
AdsManager Version 2.1.8 reklam yönetimi bileşenine ait türkçe dil dosyasıdır.
Foruma başlamadan, Okumalısın! | Forumda konu açmadan önce arama yapmalısın!
Joomla! 1.5.x Dersleri [Yeni] | Joomla! Bileşenler | Joomla! Modüller | Joomla! Pluginler
Hocam dosyanın içerisinden ne olduğu belirsiz bişey çıktı Php de değil _? kontrol edersen sevinirim
lang_turkish.php dosyası var bir tane zaten.
Teşekkür ederim Kesh dil dosyası için ama koyduğun dil soyasında eksik metin var admin panelin bir kısmı cevrilmemiş cevrilmeyen kısımda dil dosyasından silinmiş .cümle karşılıkları olmadığı için admin panelde hata veriyor. Ben düzenledim ama ingilizce ile aram pek iyi olmadığı için çevrilmemiş şekilde koydum Tam sorunsuz calışan dosyayı ekliyorum.Herkese iyi joomlalar.
yaw bu zıkım olasıca 1,5 uyumlu değil mi ki.. geri uyumluluk açık da olsa kapalı da olsa mındar bu be
Paylaş