admin panelini silmek
Joomla! 1.5.x Kategorisinde ve Güvenlik & Performans Forumunda Bulunan admin panelini silmek Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> admin panelini silsem mi diye arkadaş sormuş boşuna silme şifrele filan demişsiniz
bende bundan etkilendim siteyi pek kullanmıyordum şifreliyeyim dedim ...
-
Uzman Joomlacı
-
Sıtkı KOVALI
administrator klasorunun chmodunu 750 den yukarı yapmıcaksınız formda chmod ayarları die aratırırsanız bulabilirsiniz. ilgili baslıgın altında da anlattık tekrardan aynı paslıgı acmanıza gerek yokdu. sadece administrator klasorunu sifrelediyseniz sifreyi kaldırıp once chmodlar sonra sifreleme yapınız..
-
Üyeliği Durduruldu
-
Amatör Joomlacı
arkadaşlar tarayıcı adres çubuğunda "siteadı/administrator " yazınca direkt yönetim paneli çıkıyor.yani her isteyen buraya ulaşabiliyor. bunu nasıl engellerim. yani "siteadı/administrator" yazınca , kullanıcı adı ve şifre sormasını istiyorum.
-
Uzman Joomlacı
talha2008 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar tarayıcı adres çubuğunda "siteadı/administrator " yazınca direkt yönetim paneli çıkıyor.yani her isteyen buraya ulaşabiliyor. bunu nasıl engellerim. yani "siteadı/administrator" yazınca , kullanıcı adı ve şifre sormasını istiyorum.
hosting firmanızın size vermiş olduğu plesk ya da cpanel e girin orda dizinler ya da ona benzer bir başlık vardır oraya administrator yazın ilgili kısımları yazın şifre verin . siteadı/administrator tıklandığında sizin vermiş olduğunuz şifreyi isteyecektir. yada forumda bu işi yapan modül var aratırsanız...
-
Müslüman Metalci
talha2008 Nickli Üyeden Alıntı
Smh0 arkadaşımız anlatım yapmış.
Admin paneli şifreleme - Jsecure plugin
-
Profesyonel
chomod ayarlarını değiştirmekle sitenin uçması arasında bir bağlantı kuramadım mahmed..
-
Sıtkı KOVALI
SonBahar joomlada bende yaşadım bir kaçkere ama çözemedim administrator klasorunu 755 777 yapınca chmodu internal 500 hatası veriyor. ilginc ama valla ben cok urastım anlamadım. hangi sorgudan bu hatayı veriyor bulamadım sonrada urasmadim düzeltmesini yapınca