Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
|
|
#21 |
|
Kayıt Tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: Türkiye Mesajlar: 1.414 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 3 |
Rapidshare ye alternatif bir link koysan güzel olacak hocam. İndiremiyorum oradan..
Emeklerin için teşekkürler. |
|
|
|
#22 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
arkadaşlar ben indirdim rapidden hepsini linkler sağlamda. winrar şifresini yazdığı link acılmıyor daha önce indiren yada bilen yada yayınlayan arkadaş o hatayı düzeltsin lütfennnnnn yoksa indirdiğimin bir anlamı kalmayacak şifre yoksa :(
|
|
|
|
#23 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
arkadaşlar şifre yok yaa icinde birisi yardımcı olabilirmi bu konuyu acan arkadaşım veya adminler
|
|
|
|
#24 |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.083 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Arkadaşı bekleyeceksiniz. Olmadı silicez başlığı.
|
|
|
|
#25 |
|
Ünvanı: Kıdemli Joomlacı Kayıt Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 103 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 3 |
Sifre icin ayrıca link verilmis ilk mesajı dikkatlice bakarsanız farkedersiniz ordan indirsenize. Ayrıca baslığı niye sileceksiniz anlamadım. Ben kaç gündür bu dersleri seyrediyorum ve çok sey öğrendim. Teşekkürler...
|
|
|
|
#26 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Sep 2008 Mesajlar: 13 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
işte emek bu işte çömertlik bu işte paylaşım bu tek kelimeyle Allah razı olsun.
|
|
|
|
#27 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 34 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Güzel anlatım güzel paylaşım,teşekkürler...
|
|
|
|
#28 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 5 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
sağolasın paylaşımın için gerçekten güzel videolar bende cd si var gerçekten yararlı tavsiye ederim.
|
|
|
|
#29 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 25 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Arkadaşlar şifresini reklam olmasın diye dosya olarak ekledim. ilk mesajı dikkatli incelerseniz altında görünüyor. Belki explorer'da sorun yaratabilir. Exploreri kapatıp tekrar açın düzelecektir ya da firefox kullanın.
Saygılar... Sevgiler... Konu desertstorm tarafından (11-22-2008 Saat 22:43 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
#30 |
|
Ünvanı: Kıdemli Joomlacı Kayıt Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 103 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 3 |
desertstorm, arkadasım tekrar emeğine isağlık. dersi bastan sona izledim.. epey de faydalandım. Oldukça detaylı bir anlatım. Localhost'ta kurduğumuz siteyi nasıl taşıyacağımız göremedim merakta ediyordum doğrusu.
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| joomla 1.5.x dersleri |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|