arkadaşlar ben indirdim rapidden hepsini linkler sağlamda. winrar şifresini yazdığı link acılmıyor daha önce indiren yada bilen yada yayınlayan arkadaş o hatayı düzeltsin lütfennnnnn yoksa indirdiğimin bir anlamı kalmayacak şifre yoksa :(
Joomla! 1.5.x Dersleri Kategorisinde ve Video Dersler Forumunda Bulunan A'dan Z'ye Türkçe video Joomla 1.5.x dersleri 135Mb (Kendi Uploadım) Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> Rapidshare ye alternatif bir link koysan güzel olacak hocam. İndiremiyorum oradan.. Emeklerin için teşekkürler....
Rapidshare ye alternatif bir link koysan güzel olacak hocam. İndiremiyorum oradan..
Emeklerin için teşekkürler.
arkadaşlar ben indirdim rapidden hepsini linkler sağlamda. winrar şifresini yazdığı link acılmıyor daha önce indiren yada bilen yada yayınlayan arkadaş o hatayı düzeltsin lütfennnnnn yoksa indirdiğimin bir anlamı kalmayacak şifre yoksa :(
arkadaşlar şifre yok yaa icinde birisi yardımcı olabilirmi bu konuyu acan arkadaşım veya adminler
Arkadaşı bekleyeceksiniz. Olmadı silicez başlığı.
Sifre icin ayrıca link verilmis ilk mesajı dikkatlice bakarsanız farkedersiniz ordan indirsenize. Ayrıca baslığı niye sileceksiniz anlamadım. Ben kaç gündür bu dersleri seyrediyorum ve çok sey öğrendim. Teşekkürler...
işte emek bu işte çömertlik bu işte paylaşım bu tek kelimeyle Allah razı olsun.
sağolasın paylaşımın için gerçekten güzel videolar bende cd si var gerçekten yararlı tavsiye ederim.
Arkadaşlar şifresini reklam olmasın diye dosya olarak ekledim. ilk mesajı dikkatli incelerseniz altında görünüyor. Belki explorer'da sorun yaratabilir. Exploreri kapatıp tekrar açın düzelecektir ya da firefox kullanın.
Saygılar... Sevgiler...
Konu desertstorm tarafından (11-22-2008 Saat 22:43 ) değiştirilmiştir.
desertstorm, arkadasım tekrar emeğine isağlık. dersi bastan sona izledim.. epey de faydalandım. Oldukça detaylı bir anlatım. Localhost'ta kurduğumuz siteyi nasıl taşıyacağımız göremedim merakta ediyordum doğrusu.
Paylaş