Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#11 |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.126 Durum: Online Tecrübe Puanı: 10 |
Rapidler yaşıyor ölmemiş hocam.
|
|
|
|
#12 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 25 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Evet linklerde problem yok.
|
|
|
|
#13 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
paylaşım için teşekkürler
|
|
|
|
#14 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2008 Mesajlar: 3 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
çok saolsın
|
|
|
|
#15 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
paylaşım için teşekkürler
|
|
|
|
#16 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 3 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Linkte her hangi bir sıkıntı yok şuan kendim indiriyorum.... browser olarak firefox'u denersen... explorer'de rarlı şifresi dosyası hatası veriyor firefox'ta yok öle bişi... direk indiriyosun herşeyi...
Bu paylaşımı yapana sonsuz teşekkürler... Sormak istediğim konu, localde yapılan siteyi nasıl yayınlıyoruz bu konu hakkında bilgi var mı... birçok kılavuz görsel anlatımlara baktım bulamamdım... Arkadaşlar baktım sadece yönetim panelini içeren bir video ama verim alabileceğinizden emin olabilirsiniz... çünkü cidden anlatım ve görsel gayet iyi... Peki ben localde yapmış oldugum siteyi nasıl yayınlarım... caneraltıntok.com örneğin giriyorum ama site açılmıyor.. Konu rdln tarafından (11-13-2008 Saat 15:39 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
#17 |
|
Ünvanı: Amatör Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 96 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
eline sağlık ancak ben siteme müzik ekleyeceğim sıfırdan nasıl eklerim Joomla! 1.0.15 Kararlı .
|
|
|
|
#18 |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.126 Durum: Online Tecrübe Puanı: 10 |
Arama yap hocam muzik, mp3 anasayfa eklentiler dolu her yer
|
|
|
|
#19 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 25 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
|
|
|
|
#20 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 3 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
çok saolun ben yeniyim ama
yinede çok güzel şeyler yapacamdan eminim herkeze çok tşk ederiim |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| joomla 1.5.x dersleri |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|