Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
![]() |
|
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 25 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
İster acemi İster deneyimli Joomla kullanıcısı olun bu videolu desler işinize yarayacak. Rar dosyalarını açtıktan sonra başlat.exe yi çalıştırın yeter.
Rar şifresi ekteki dosyadadır. ![]() http://rapidshare.com/files/19437785...__287_itim.rar Konu Ugur tarafından (08-09-2009 Saat 02:29 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
#2 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
teşekkürler
|
|
|
|
#3 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
teşekkürler
|
|
|
|
#4 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Öncelikle emeğinize sağlık. Fakat bir de bu dosyaları hotmail skydrive 'a atmanız mümkün mü? Sky drive ücretsizdir. 50 mb lık paketler halinde 5 gb'a kadar dosya gönderebiliyorsunuz. Gönderdiğiniz dosyalardaki linklere direkt bağlantıda karşınıza aç kaydet iptal pencersi çıkar. Yani host olarak da kullanmanız mümkün. Kısacası çok rahat. MEB internet bağlantılarında rapidshare yasaklı konumda olduğundan bu öneriyi apmak istedim. Tekrar emeklerinize teşekkür ederim.
|
|
|
|
#5 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 25 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
En yakın zamanda gönderiyorum...
|
|
|
|
#6 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 4 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
emeğinize sağlık
|
|
|
|
#7 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 23 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
teşekkürler.
|
|
|
|
#8 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 5 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Yardim Dosyasn icin Tesekkürler Kardes
|
|
|
|
#9 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
teşekkürler...
|
|
|
|
#10 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Sep 2008 Mesajlar: 9 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
link ölmüş
|
|
![]() |
|
| Bookmarks |
| Etiketler |
| joomla 1.5.x dersleri |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|