Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
|
|
#11 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 47 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Yardımcı olabilen yok mu?
|
|
|
#12 |
|
Ünvanı: Hakan ERSU Kayıt Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: Denizli Mesajlar: 421 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Görmeden burdan ezbere cevap vermek zor ,dediğim gibi hangi katmanın altında kaldığını belirlemen gerek.Bu noktada cevap verecek arkadaşlar sadece tahmin yürütmüş olur biraz sadece hangi katmanların altında kaldığını bulman ve bu katmanlara düşük z-index değeri vermen gerek.Buda menünün değil temanın css dosyası içinde olacaktır(büyük ihtimalle.).
|
|
|
#13 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 47 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Temanın css ne diğer css lere baktım z-index sadece verdiğim css de bir yerde vardı.
|
|
|
#14 |
|
Kaynak koda baktım orada <div id="ja-mainnav" class="clearfix"> içinde. Yani ja-mainnav' da. css olarakta ja-mainnav ile ilgili kısım ja-sosdmenu.css'de kayıtlı. Bu css' de z-index değeri bie yerde var diğer şeylerede baktım çok uğraştım yapamadım. Lütfen yardımcı olun. Css'i tekrar vereyim burada neleri değiştirmem lazım.
Konu Ugur tarafından (04-08-2009 Saat 20:05 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
#15 |
|
Ünvanı: Üyeliği Durduruldu Kayıt Tarihi: Jun 2008 Mesajlar: 85 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Kullandığınız Tema Joomlart Teması sanırım firmanın kendi sitesindeki forum'dan bu sorunu araştırabilirsiniz.
|
|
|
#16 |
|
Ünvanı: JoomlaTR Kayıt Tarihi: Mar 2009 Mesajlar: 1.422 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
açılır menu yü her şablon desteklemiyor veya hata veriyor bunda şaşılacak bir durum yok istediğin özellikleri destekleyen bir template kullan işte bunun için temaların bazıları ücretle satılıyor.
Benzer sorunların çözümü 1. İstediğin özellikleri destekleyen template bul ve kullan ( insanoğlu okadar çok şey isterdi hiçbir tema istekleri karşılamaya yetmez ücretli ücretsiz 2. Sıfırdan başla ve şablon yapımını öğren ve kendi isteklerini karşılayacak bir tema oluştur. allah kolaylık versin php ile zor iş 3.Sayfalarında iframe hauptframe inhalt vb komutları kullanarak şablonuna uyumlu html ile kolaylıkla düzenlemeler yapabilirsin 4. boşver uğraşma onlarla istanbul temasını indir kur birçok paralı şablondan artısı var eksiği yok ama sanırım açılır menude ondada problemlerle karşılaşabilirsin kolay gelsin |
|
|
#17 |
|
Arkadaşlar bu konuda kimse yardım edemeyecek mi sadece benim başımamı geldi bu olay
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|