Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 4 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Merhaba. Sitemdeki butonların açılırlık özelliği olmasını istiyorum. Joomla_1.5.11-Stable-TR kullanıyorum ama butonları acılabilir buton haline getıremıyorum. Joomlanın 1.0. serisinde bu sorunsuz sekilde oluyordu. forumda da baktım ama soruna cozum bulamadım.
site adresi bu. soldaki veya yukardakı baslıkların uzeırne gelince alt baslıkların acılmasını ıstıyorum. adresindeki butonlar gibi olmasını istiyorum. Ornegin ordaki AIP butonunun ustunde durunca asagiya dogru dıger butonlar acılıyor. bundan sonrada ornegin GEN=>GEN0 i sectigimizde altta tıklanabilir diger baslıklar cıkıyor. Bunuda yapamıyorum. daha once makale kısmında buton ekleme ozellıgı vardı. joomlanın bu surumunda bunu da goremedım. Bu konularda yardımcı olabilirseniz sevinirim. Iyi calismalar. Konu Tamer Okuşluk tarafından (06-23-2009 Saat 10:04 ) değiştirilmiştir.. Sebep: link vermek gereksiz |
|
|
|
#2 |
|
Ünvanı: JoomlaTR Kayıt Tarihi: Mar 2009 Mesajlar: 1.422 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Eklentiler bölümündeki menulerimize bakınız
|
#3 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 4 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Sagolun. Buton ekleme sorunu cozuldu.
|
|
|
|
#4 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Dec 2009 Mesajlar: 27 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
sağol güzel bilgi bende iki gündür bunu arıyordum peki o menülerden hangisni indireceğiz?
|
|
|
|
#5 | |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.119 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Alıntı:
Tanıtım sayfalarından görebilirsin. |
|
|
|
|
#6 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Dec 2009 Mesajlar: 27 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
ingilizce bilsem
|
|
|
|
#7 |
|
ben tranmenu indirdim kurdum ancak benim istediğim bir türlü benim istediğim gibi olmuyor.örneğin ben ilköğretim (üst menü) menüsüne uygula dediğimde en üstte kendisi yeni üst menü oluşturuyor.sürekli farklı oluyor bir türlü istediğim gibi olmadı.ben temayı kendim artisteer da oluşturmuştum acaba tema uyumundan kaynaklanıyor olabilirmi?
sitemin adresi yardımcı olursanız çok sevinir.bir türlü istediğim gibi olmadı Konu Ugur tarafından (01-02-2010 Saat 18:09 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
#8 | |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.119 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#9 |
|
anladım sağolun.joomla kendine ait lisanslı programı varmı?
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|