Eklentiler bölümündeki menulerimize bakınız
Joomla! 1.5.x Kategorisinde ve Joomla 1.5.x Sorular & Cevaplar Forumunda Bulunan Açılır buton oluşturma Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> Merhaba. Sitemdeki butonların açılırlık özelliği olmasını istiyorum. Joomla_1.5.11-Stable-TR kullanıyorum ama butonları acılabilir buton haline getıremıyorum. Joomlanın 1.0. serisinde bu sorunsuz ...
Merhaba. Sitemdeki butonların açılırlık özelliği olmasını istiyorum. Joomla_1.5.11-Stable-TR kullanıyorum ama butonları acılabilir buton haline getıremıyorum. Joomlanın 1.0. serisinde bu sorunsuz sekilde oluyordu. forumda da baktım ama soruna cozum bulamadım.
site adresi bu. soldaki veya yukardakı baslıkların uzeırne gelince alt baslıkların acılmasını ıstıyorum.
adresindeki butonlar gibi olmasını istiyorum. Ornegin ordaki AIP butonunun ustunde durunca asagiya dogru dıger butonlar acılıyor. bundan sonrada ornegin GEN=>GEN0 i sectigimizde altta tıklanabilir diger baslıklar cıkıyor. Bunuda yapamıyorum. daha once makale kısmında buton ekleme ozellıgı vardı. joomlanın bu surumunda bunu da goremedım. Bu konularda yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Iyi calismalar.
Konu Tamer tarafından (06-23-2009 Saat 10:04 ) değiştirilmiştir. Sebep: link vermek gereksiz
Eklentiler bölümündeki menulerimize bakınız
Sagolun. Buton ekleme sorunu cozuldu.
sağol güzel bilgi bende iki gündür bunu arıyordum peki o menülerden hangisni indireceğiz?
Search results for keyword: menu - Joomla! Extensions Directory
Tanıtım sayfalarından görebilirsin.
ben tranmenu indirdim kurdum ancak benim istediğim bir türlü benim istediğim gibi olmuyor.örneğin ben ilköğretim (üst menü) menüsüne uygula dediğimde en üstte kendisi yeni üst menü oluşturuyor.sürekli farklı oluyor bir türlü istediğim gibi olmadı.ben temayı kendim artisteer da oluşturmuştum acaba tema uyumundan kaynaklanıyor olabilirmi?
sitemin adresi yardımcı olursanız çok sevinir.bir türlü istediğim gibi olmadı
Konu Ugur tarafından (01-02-2010 Saat 18:09 ) değiştirilmiştir.
Artister vb programlar için yapımcısına başvurun. Burayıda okuyunuz. Forum Kuralları
anladım sağolun.joomla kendine ait lisanslı programı varmı?
Paylaş