3 parti eklentileri burada arkadaşım JoomlaCode > Projects > Joom!Fish multilingual extension > Files > Browse Frs Release ama joomsef desteklemiyor sanırım.
Joomla 1.5.x Bileşenleri Kategorisinde ve Joom!fish Forumunda Bulunan 404 sayfa bulunamadı!!! hatası yardım Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> arkadaşlar joomfish kurduktan sonra 404 sayfa bulunamadı hatası veriyor. tüm bağlantılar doğru fakat neden kaynaklanabilir. ayrıca joomsef kullanıyorum ondan kaynaklanabilirmi ...
arkadaşlar joomfish kurduktan sonra 404 sayfa bulunamadı hatası veriyor. tüm bağlantılar doğru fakat neden kaynaklanabilir. ayrıca joomsef kullanıyorum ondan kaynaklanabilirmi ?![]()
3 parti eklentileri burada arkadaşım JoomlaCode > Projects > Joom!Fish multilingual extension > Files > Browse Frs Release ama joomsef desteklemiyor sanırım.
System-sef den oldugunu sanmiyorum. Joomfish artik system sef ile de çalisiyor. Yinede etskinsizlestirerek bir deneyin.
Eger kurulumda bir sorun olmadiysa Joomfish kurulumda anlatilan etaplara dikkat edip etmediginizi bir daha gözden geçirin.
Mesala pluginler etkinlestirildi mi?
Joomfish kontol panelinden kullancaginiz diller etkin mi?
jflanguageselection modul yayinlandi mi? vs
Joomla ile ilgili konularda ÖZEL Mesajlara cevep vermiyorum. Sorular forumdan sorulmalıdır
Arkadaşlar bir sorum olacak. joomla 1.5.8 sürümü kullanıyorum. Joomla'da yeniyim soru basit olabilir mazur görün..Ben joomlafish.i kurdum ingilizce translate'leri de yaptım. Aktif dil olarak TR. seçtim. Fakat joomla kontol panelden önizleme yaptığım zaman sadece Türk bayrağı var. İngilizce kısmı ortada yok. Aktif olarak ingilizceyi seçeyim dedim. Bu sefer önizleme yaptıgımda da
0-Yetki Yetersizdir
Bu sayfayı ziyaret edemeyebilirsiniz, çünkü:
- süresi dolmuş yer imi
- bu sitenin süresi dolmuş listelemesine sahip bir arama motoru
- eksik girilmiş bir adres
- bu sayfaya erişim hakkınız yok
- İhtiyaç duyulan kaynak bulunamadı
- İsteğiniz işlenirken, hata oluştu.
Şeklide bir mesaj çıkıyor. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Soru içinde soru olmaz arkadaşım. Kullanım Kitapları
Önce kullanmak istediginiz dillerin sorunsuz olarak kurulup aktilestirildigini joomfish kontrol paneli/diller den kontrol edin.
Ayrica Joom!fish 2.0 PHP 4.3 ve ondan önceki sürümlerle çalışmamaktadır. PHP 5 ve MySQL 5 tavsiye edilir. Hostunuzdan kontrol edin.
Önbellegi temizleyin
Durum düzelmezse bu sablonunuzdan (tamplate) gelebilir. Sandart joomla sablonlariyla deneyin (mesala JA_purity)
Konu chapodos tarafından (05-26-2009 Saat 23:39 ) değiştirilmiştir.
Joomla ile ilgili konularda ÖZEL Mesajlara cevep vermiyorum. Sorular forumdan sorulmalıdır
Yardımlarınız için çok teşekker ederim. Joomfish bileşeni sorunsuz çalışıyor, halletim.
Bir sey degil.
Kisaca nasil halloldugu izah edilseydi ayni hatayi alanlara da yardimci olurdu.
Arkadaşlar herkese meheba. Benim JoomFish! ile ilgili şöyle bir sıkıntım var, Site 3 dil Almanca, İngilizce, Türkçe. Varsayılan dil Almanca geliyor.
- Almanca'dan İngilizce sayfaya, geçebiliyorum
- İngilizceden Almanca sayfaya, geçebiliyorum
-Fakat Almanca ve İngilizce sayfadan Türkçe sayfaya geçtiğimde 404 hata mesajını veriyor.
-Yalnızca Almanca Kunena Forum ve İngilizce Kunena Forum sayfadan Türkçe Kunena Foruma geçebiliyorum.
-İşin garip tarafı da şu Türkçe sayfalardan Almanca ve İngilizceye geçebiliyorum.
Bir sayfa için 3 tane çeviri yaptınızmıki...
Eğerki yapmadıysanız hata verecektir doğal olarak...
Benim mesela aynı şekilde 3 dilli sitem var türkçe ana dili diğerlerine geçince bi sorun yok..
SEO eklentisi kurmadım ona dikkat edin...Varsa kapatın joomlanın seo su değil başka bi eklenti kurduysanız..
Başkada aklıma bişey gelmiyor...
Lütfen Kayıt oldukdan sonra Forum Kuralları Okuyunuz. Daha sonra Derslerimizi İnceleyiniz. Formda Arama Yapmak İçin Buraya Tıklayınız.
Bir İşin Nasıl Yapılabileceğini Biliyorken, Bir Başkasının Yapamadığını Görüp Dilini Tutmak İmkansızdır...!!!
Ne kadar bilirsen bil, anlattıkların sadece karşındakinin anlayabildiği kadardır...
MEVLANA CELALEDDİN RUMİ
Paylaş