Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Ünvanı: AnıL Karahan Kayıt Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 36 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
3 Boyutlu bir halka yapalım.
İngilizce Tutorials sitelerinde gördüğüm bir örneği paylaşmak istiyorum. Ne işe yarar? Bilemem! Artık size kalmış. 500X500 px boyutunda bir dosya açın. Paint Bucket Tool ile içini açık gri renk ile doldurun. Benim örneğimde renk kodu # C5C5C5 Elliptical Marquee Tool aracını seçin. Style kısmını Fixed Size yapın ve boyutları 400px olarak ayarlayın. Anlamayanlar için, aşağıdaki gibi olacak. ![]() Yeni bir layer oluşturun. Şimdi çalışma alanımıza bir kez tıklayalım.(Shift tuşu ile birlikte) Daireyi ortalamaya çalışalım ve içini beyaz renkle dolduralım. Aşağıdaki gibi olacak. ![]() CTRL+D ile seçimi giderelim. Style kısmında aşağıdaki değişiklikleri yapalım. ![]() Tekrar Shift tuşuna basılı tutarak çalışmamıza tıklayalım. Yeni oluşan daireyi aşağıdaki gibi ortalayalım. ![]() Delete tuşuna basarak daireyi silelim ve seçimi giderelim. ![]() Şimdi Blending Options penceresini açın ve aşağıdaki ayarları girin. ![]() ![]() ![]() Ve işte sonuç: ![]() AnıL Karahan |
|
|
|
#2 |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.119 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Şeker gibi güzel olmuş
|
|
|
|
#3 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Mar 2008 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
teşekkürler
|
|
|
|
#4 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2008 Mesajlar: 8 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
yaratıcalığınıza hayran kaldım.Ben bi bannerdir tutturmuşum gidiyo halkalar falan hiç aklıma gelmedi. değişik fikirleri olan arkadaşlar yazsın lütfen
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|