tşk ederım verdıgın bılgıler ıcın
Çöp Kutusu Kategorisinde ve Çöp Tenekesi Forumunda Bulunan 1.5.* Sürüm Joomlayı Ücretsiz Hosta Kurmak Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> Kardeş öncelikle local desteğimiz yok localde çalişiyorsanız, free host çalişiyorsanız ,fre hostunuzu aldıysanız onlar gerekli bilgileri size vermişdirler onlari o ...
Kardeş öncelikle local desteğimiz yok localde çalişiyorsanız, free host çalişiyorsanız ,fre hostunuzu aldıysanız onlar gerekli bilgileri size vermişdirler onlari o 4. aşamada girmeniz gerekiyor, o verilen hatada database ismi , siz database oluşturmamışsınız anlaşılan fre hostun kontrol paneline girin database oluşturun o bilgiyide girin kurulumunuza devam edin.. vede Joomla 1.5.x Kurulum Resimli Anlatım resimli anlatım derslerini çok iyi inceleyin vede arama yapınız forumda herşey mevcut....
JFolder . ..
000web,ip_confim.exe virüslü diğer yazışanların hiçbirine denk gelmedimi yoksa forum kuralları,açılan dersler sadece bana mı uygulanıyor.bu konu virüslü bence kapanmıştır.yöneticinin dikkatine
Başka dene onda yapamdıysan byethost u kullan ayrıca bu tür sorulara cevap verilmiyor sadece forumda ki döküman lari inceleyiniz ,arama ..
JFolder . ..
Paylaş