Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
|
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#31 |
|
Kayıt Tarihi: Apr 2009 Bulunduğu yer: *Unutmadik seni 25 haziran 2005 Kazim Koyuncu* Mesajlar: 2.700 Durum: Online Tecrübe Puanı: 3 |
Kardeş öncelikle local desteğimiz yok localde çalişiyorsanız, free host çalişiyorsanız ,fre hostunuzu aldıysanız onlar gerekli bilgileri size vermişdirler onlari o 4. aşamada girmeniz gerekiyor, o verilen hatada database ismi , siz database oluşturmamışsınız anlaşılan fre hostun kontrol paneline girin database oluşturun o bilgiyide girin kurulumunuza devam edin.. vede Joomla 1.5.x Kurulum Resimli Anlatım resimli anlatım derslerini çok iyi inceleyin vede arama yapınız forumda herşey mevcut....
#32 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jun 2009 Mesajlar: 3 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
tşk ederım verdıgın bılgıler ıcın
|
|
|
#33 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2009 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
000web,ip_confim.exe virüslü diğer yazışanların hiçbirine denk gelmedimi yoksa forum kuralları,açılan dersler sadece bana mı uygulanıyor.bu konu virüslü bence kapanmıştır.yöneticinin dikkatine
|
|
|
#34 |
|
Kayıt Tarihi: Apr 2009 Bulunduğu yer: *Unutmadik seni 25 haziran 2005 Kazim Koyuncu* Mesajlar: 2.700 Durum: Online Tecrübe Puanı: 3 |
Başka dene onda yapamdıysan byethost u kullan ayrıca bu tür sorulara cevap verilmiyor sadece forumda ki döküman lari inceleyiniz ,arama ..
#35 |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.083 Durum: Online Tecrübe Puanı: 10 |
|
|
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|