o da var.,senelik 15€ ödedim.3000MB
Çöp Kutusu Kategorisinde ve Çöp Tenekesi Forumunda Bulunan 1.5.* Sürüm Joomlayı Ücretsiz Hosta Kurmak Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> bir tek domainle bitmez kardeşim hostingininde olması lazım şöyle düşün araba için plaka almışsın ama araba almamışsın joomlada buradaki arabanın ...
bir tek domainle bitmez kardeşim hostingininde olması lazım
şöyle düşün araba için plaka almışsın ama araba almamışsın
joomlada buradaki arabanın iç donanımı (direksyon, otomatik vites, teyp vs)
birde host lazım
ayrıca bildiğim kadarıyla hostuna ekleyeceksin ismi phpmyadmine değil
soru şu, lokalde kurduğum joomlayı siteye ansıl atarım?
derslerden bakabilirsin ama kısaca özünü anlatayım
ftp aracılığı ile joomla klasörünü komplece hosta kopyalıyorsun içerisinde bulunan configuration.php'yi hostuna göredüzenliyorsun
Localhosttan Hostta Taşıma Foto Ders.
bütün cevapları okudum da bu domaine mysql veritabanınıda kurdum da public_html dosyasnına atılması gerek demişiniz güzelde fakat...httpdocs da dahil hepsine baktm öyle bir dosya yok bizmi oluştaracz..._?
bir cevap gelirse sevinirm birde şunu sorayım.localden hosta taşımada sorunlar oluyor gibi..Direk hosta kurduktan sonra çevrimdışı çalışsak mantıklı olmazmı...
kardeşim Siten çöktügünde ne yapacaksın ? Localda sil 1dk yeniden kur .
siteni local bitirdikten sonra host yükle ama bağzı bileşenler hata vere bilir ona dikkat etmek lazım.
yav hostta yedek alma diye bişey yokmu acaba neyse asihack kardeş websitene baktım bende köye bir site yapacamda joomlaya karar verdim çok hatayla karşılaşılıyor..ama senin siteyede baktım güzel sonra joomla ya karar verdimde, bu joomlanın verdiği hatalar kafamı karıştırıyor..
Konu fizikopat tarafından (01-01-2009 Saat 09:55 ) değiştirilmiştir.
benim favorim fh50.com .siteadı.fh50.com 5 gb host...hemde reklamsız....ftp,cpanel destegi,mail,phpmyadmin,msyql destegii vb.......bide sqweebs.com 20gb host reklamsız siteadı.sqweebs.com veriyoo benim faworilerim..
slm kardes kurulumun 4. aşamasında takılıp kalıyorum neden acaba ? Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL bır hata verıyor anlamadıgım bır nokta var sımdı bız sunucu adını fılan nasıl yazıcaz localhost olarak mı ben kendı sıtemın adının yazıyorum dogrumu sence?
Paylaş