Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#11 |
|
Ünvanı: Profesyonel Kayıt Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: Konya Mesajlar: 816 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
arkadaşlar bende hep böyle free hostlarla çalıştım ve tak dedirtti safe mod açık olduğu için modül falan kuramıyorsunuz bileşen kuramıyorsunuz...ben 20 tane falan denedim böyle free host hız olarak 987mb.com u önerebilirim üye az alan bol...
ama tavsiyem artık paralı hosta geçmeniz ben geçtim hiç sorunsuz önüme bakıyorum hemde yıllık 40ytl benim için hiç birşey... |
|
|
#12 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Arkadaşım eline sağlık güzel yapmışsın da... ben kuramadım yarım kaldı. Neden; Anlatımınızda:
1-) '' 4- Hostumuza girip » Software / Services bölümünden Mysql bölümüne giriyoruz. '' diyorsunuz ama burada 2 seçenek var Mysql bölümü yukarda ''Database'' bölümünde. 2-) yukardaki ''Database'' bölümünden girip database oluşturdum ancak bu sefer de; Password for MySQL user: ....... şifre giriyoruz Enter password again: ....... şifremizi tekrarlıyoruz demişsiniz ama malesef böyle bir şifre sorgulaması da yapmadı ama verdiğim isimdeki database'i create etti. 3-) Smartftp de domain-username-password bilgilerini girdim enter dedim ancak ''URL NOT SUPPORTED'' diye bir mesajla karşılaştım, yani çalışmadı. Muhtemelen amatörlüğümden dolayı ben de bir yerler de yanlış yapıyor olabilirim. Kurmama yardımcı olursanız sevinirim. |
|
|
#13 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Arkadasim oncelikle emegin icin tesekkurler.Ben parali host almama ragmen local hostumdaki joomla yi karsi tarafa atamiyorum.Ben yeni baslayanlardanim bu yuzden biraz daha detayli anlatirsan sevinirim.Local hostuma kurdugum joomlayi nasil karsi tarafa atacagim.Filezilla kullanip karsi tarafa attim aslinda ama hicbirsey cikmiyor Allah bilir nerde neyi yanlis yapiyorum.Bu yuzden detay lutfen.Simdiden tesekkurler...
|
|
|
#14 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
public_html nin icine joomla oalrak mi dosyayi atiyoruz yoksa joomlanin icindekileri cikartip mi oraya atiyoruz.Ben joomlanin icindekieri cikartip icine attim olmadi.1 surumunu joomla olarak attim denemek icin oldu.Sonra 1,5 u joomla degilde icindekileri cikartarak attim public_html ye kurulumda hata veriyor 4. asamada Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL hatasini veriyor.Yardim lutfen
|
|
|
#15 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 3 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
webhostta site kurmaya çalıştım ancak sunucu adı:
mysql kullanıcı adı, şifresi,mysql veri tabanı adı yerlerine ne yazacağım bilemiyorum.lütfen yardım (localde easy php ile kurdum site defalarca ama localhost,root felan yerine ne yazacağım burda) |
|
|
#16 |
|
Ünvanı: Üyeliği Durduruldu Kayıt Tarihi: Jun 2008 Mesajlar: 594 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Ücretsiz Hostlarda Joomla Problem Yaratır.
Lütfen Konuya ilişkin Gereksiz Mesajlardan Kaçınınız.. |
|
|
#17 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 9 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
@seckininadresi
mysql veri tabanı : hangi paneli kullanıyorsan gir yeni veritabanı oluştur ve oluşturduğun veritabanının adını bu kısıma yaz mysql kullanıcı adı : veritabanı kullanıcısı oluştur ve kullanacağın adı bu kısıma yaz şifresi : veritabanı kullanıcı şifreni bı kısıma yaz veritabanı oluşturmadan kurulum yapamazsın. |
|
|
#18 |
|
Ünvanı: Uzman Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: acemilerin olduğu ,pazar günü kurulan bit pazarının içindeki, eski bir laptopun içi Mesajlar: 481 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
sık sorulara cevap
000webhost adresindeki mysql bölümünden yeni hesap açmadan kurmaya kalkmayın kuramazsınız eğer database (veritabanı) kurarken hata verirse gene 000webhosta gidin orada mysql bölümündeki databaseyi silin farklı bir isimde bir daha oluşturun ve yeninin şifrelerini girin sorun düzelecektir |
|
|
#19 |
|
Ünvanı: Uzman Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: acemilerin olduğu ,pazar günü kurulan bit pazarının içindeki, eski bir laptopun içi Mesajlar: 481 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
arkadaşlar 000webhost bomladı haberiniz olsun
|
|
|
#20 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Dec 2008 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
one.com dan domain aldim.simdi bu phpMyAdmin ile bunu nasil sayfama ayarliyacagim?
|
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|