1.5.* Sürüm Joomlayı Ücretsiz Hosta Kurmak

Çöp Kutusu Kategorisinde ve Çöp Tenekesi Forumunda Bulunan 1.5.* Sürüm Joomlayı Ücretsiz Hosta Kurmak Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> arkadaşlar bende hep böyle free hostlarla çalıştım ve tak dedirtti safe mod açık olduğu için modül falan kuramıyorsunuz bileşen kuramıyorsunuz...ben ...

2. Sayfa - Toplam 4 Sayfa var BirinciBirinci 1 2 3 4 SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 11 ile 20 ve 35
    Profesyonel ŞaHMaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

arkadaşlar bende hep böyle free hostlarla çalıştım ve tak dedirtti safe mod açık olduğu için modül falan kuramıyorsunuz bileşen kuramıyorsunuz...ben 20 tane falan denedim böyle free host hız olarak 987mb.com u önerebilirim üye az alan bol...
    ama tavsiyem artık paralı hosta geçmeniz ben geçtim hiç sorunsuz önüme bakıyorum hemde yıllık 40ytl benim için hiç birşey...

Yeni Joomlacı tavlaligi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arkadaşım eline sağlık güzel yapmışsın da... ben kuramadım yarım kaldı. Neden; Anlatımınızda:
    1-) '' 4- Hostumuza girip » Software / Services bölümünden Mysql bölümüne giriyoruz. '' diyorsunuz ama burada 2 seçenek var Mysql bölümü yukarda ''Database'' bölümünde.
    2-) yukardaki ''Database'' bölümünden girip database oluşturdum ancak bu sefer de;
    Password for MySQL user: ....... şifre giriyoruz

Enter password again: ....... şifremizi tekrarlıyoruz
    demişsiniz ama malesef böyle bir şifre sorgulaması da yapmadı ama verdiğim isimdeki database'i create etti.

3-) Smartftp de domain-username-password bilgilerini girdim enter dedim ancak ''URL NOT SUPPORTED'' diye bir mesajla karşılaştım, yani çalışmadı.

Muhtemelen amatörlüğümden dolayı ben de bir yerler de yanlış yapıyor olabilirim.

Kurmama yardımcı olursanız sevinirim.

Yeni Joomlacı lebrakon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arkadasim oncelikle emegin icin tesekkurler.Ben parali host almama ragmen local hostumdaki joomla yi karsi tarafa atamiyorum.Ben yeni baslayanlardanim bu yuzden biraz daha detayli anlatirsan sevinirim.Local hostuma kurdugum joomlayi nasil karsi tarafa atacagim.Filezilla kullanip karsi tarafa attim aslinda ama hicbirsey cikmiyor Allah bilir nerde neyi yanlis yapiyorum.Bu yuzden detay lutfen.Simdiden tesekkurler...

Yeni Joomlacı lebrakon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Yardim

public_html nin icine joomla oalrak mi dosyayi atiyoruz yoksa joomlanin icindekileri cikartip mi oraya atiyoruz.Ben joomlanin icindekieri cikartip icine attim olmadi.1 surumunu joomla olarak attim denemek icin oldu.Sonra 1,5 u joomla degilde icindekileri cikartarak attim public_html ye kurulumda hata veriyor 4. asamada Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL hatasini veriyor.Yardim lutfen

Yeni Joomlacı seckininadresi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

webhostta site kurmaya çalıştım ancak sunucu adı:
    mysql kullanıcı adı, şifresi,mysql veri tabanı adı yerlerine ne yazacağım bilemiyorum.lütfen yardım
    (localde easy php ile kurdum site defalarca ama localhost,root felan yerine ne yazacağım burda)

Üyeliği Durduruldu Bogart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ücretsiz Hostlarda Joomla Problem Yaratır.
    Lütfen Konuya ilişkin Gereksiz Mesajlardan Kaçınınız..

Yeni Joomlacı leocman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

@seckininadresi

mysql veri tabanı : hangi paneli kullanıyorsan gir yeni veritabanı oluştur ve oluşturduğun veritabanının adını bu kısıma yaz

mysql kullanıcı adı : veritabanı kullanıcısı oluştur ve kullanacağın adı bu kısıma yaz

şifresi : veritabanı kullanıcı şifreni bı kısıma yaz

veritabanı oluşturmadan kurulum yapamazsın.

Uzman Joomlacı mahmed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    acemilerin olduğu ,pazar günü kurulan bit pazarının içindeki, eski bir laptopun içi

sık sorulara cevap
    000webhost adresindeki mysql bölümünden yeni hesap açmadan kurmaya kalkmayın kuramazsınız

eğer database (veritabanı) kurarken hata verirse gene 000webhosta gidin orada mysql bölümündeki databaseyi silin farklı bir isimde bir daha oluşturun ve yeninin şifrelerini girin sorun düzelecektir

Uzman Joomlacı mahmed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    acemilerin olduğu ,pazar günü kurulan bit pazarının içindeki, eski bir laptopun içi

arkadaşlar 000webhost bomladı haberiniz olsun

Yeni Joomlacı caylak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

one.com dan domain aldim.simdi bu phpMyAdmin ile bunu nasil sayfama ayarliyacagim?