Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..

Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.

1.0 dan 1.5 geçerken hata aldım yardım lüütfen

arkadaşlar 1.0 versiyonunu ftpden direk sildim yerine 1.5 yüklemeye çalıştım fakat önce mysgl hatası verdi sonra baya bi karıştırdım dosyalarla falan oynadım şimdi bu hatayı alıyorum Internal Server Error The server encountered an internal error
Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01-05-2010, 15:55   #1
Kullanıcı Adı:

klinikvaka

klinikvaka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ünvanı: Yeni Joomlacı

Durum: Offline

Tecrübe Puanı: 0

Lightbulb 1.0 dan 1.5 geçerken hata aldım yardım lüütfen

arkadaşlar 1.0 versiyonunu ftpden direk sildim yerine 1.5 yüklemeye çalıştım fakat önce mysgl hatası verdi sonra baya bi karıştırdım dosyalarla falan oynadım şimdi bu hatayı alıyorum

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@site.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/2.0.63 (Unix) mod_ssl/2.0.63 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 Server at www.site.com Port 80

Sponsor
Alt 01-05-2010, 17:38   #2
Kullanıcı Adı:

Trabzonli

Trabzonli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Durum: Online

Tecrübe Puanı: 3

Standart Cevap: 1.0 dan 1.5 geçerken hata aldım yardım lüütfen

Internal Server Error

Konu Kapatılmıştır

Bookmarks

Seçenekler
Stil